Featured Shopping

Pană de idei de cadou? Dezmățul cu ciorapi.

Îmi place mult să port rochițe și bluzițo-rochițe, iar iarna nu mă împiedică deloc s-o fac. Am o pasiune binecunoscută pentru colanții de bumbac (în special), dar adevărul e că, de cele mai multe ori, nimic nu dă mai bine ca o pereche de ciorapi colorați fain sau cu modele. Așa că nu vreau să vă spun ce ditamai plasa cu ciorapi am acasă (o să fac o foto când ajung și eu pe lumină acasă, în ultima vreme sunt extrem de aglomerată) și, cum e normal, nu îmi ajungeau cei de anii trecuți. Mă mândresc cu două perechi de ciorapi TopShop luați din Anglia acum doi ani, pe care i-am purtat și nu s-au rupt! (100den). Zilele trecute am dat iama pe la șosetăria.ro, unde am spart bugetul cu nesimțire. Tot din considerente de lumină o să vă arăt pozele ”oficiale” ale ciorapilor pe care mi i-am luat și de care m-am îndrăgostit – sunt d.e.m.e.n.ț.i.a.l.i. Tot sper să ajung să fac niște poze cu outfits cu ei. Of course, vi-i recomand cu căldură, i-am purtat deja pe toți să văd cum se comportă. Deci dacă sunteți în pană de idei de cadouri….

1. Ciorapi simpli, negri, de 140 den. Clasicul nu moare niciodată.. și ține de cald.

2. Ciorapi cu model lateral Gatta … gatta de dat pe spate pe oricui îi plac ciorapii! 😀 Pe aceștia i-am purtat cel mai mult…până acum.

3. Ciorapi cu două fețe, sau ciorapii fățarnici, cum ii marchetează șosetăria pe twitter 🙂 Eu mi-am luat pe muștar. Toți au o parte neagră și o parte colorată. Sunt mortali!!! Au o textură fină, foarte plăcută la atingere.

4. Ciorapi roșii, dar un roșu superb… 100 den.

5. Șosete cu degete, Toe-Toe, normal 😀 Sincer mi-e destul de greu să mă obișnuiesc cu ele, dar deh, sunt un pretext foarte bun de le lua pentru noi sau cadou… că e sezonul șosețelelor 😉

 

 

 

 

 

 

 

Faza faină e că sunt ciorapi și de 250 den și de 600 chiar 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Pot fi gasiti doar online, sau este si o locatie in Cluj? Multumesc!

  • Maria, produsul poate fi achizitionat online, se livreaza prin curier. Da click pe banner-ul lui si vei gasi un formular 🙂

  • Sarut-mana, sunt pe val! Dar mi-ar fi placut sa casc ochii in magazin asa stau cuminte si astept 🙂