Featured Outfits

Ciorapii nude – accesoriul sezonului

Sezonul de toamnă și sezonul de primăvară au specificul lor în garderoba noastră. Numai în aceste perioade putem purta unele articole, cum ar fi cizmele perforate, gecuțele și pardesiele subțiri sau… ciorapii. Ciorapii nude, care au fost întotdeauna pe rafturile magazinelor (adică ciorapii de culoarea piciorului) tronează de anul trecut în pornirile mele fashioniste, însă nu am prins vreme prielnică să-i scot în lume. Căci, vedeți și voi, sărim din sandale în cizme și din cizme în sandale, așa că pantofii, etapa intermediară, nu-și mai ajung rândul. Și nici ciorapii subțiri. Toamna aceasta delicioasă însă nu este foarte capricioasă deocamdată, așa că în sfârșit ne putem face damblaua cu 15 sau 20 den de culoarea piciorului și noi! Unde mai pui multiple avantaje: țin de cald dacă e răcoare, uniformizează culoarea piciorului și ascunde imperfecțiuni, modelează silueta (în cazul în care optăm pentru ciorapi medicinali cu efecte specifice – lifting de poponeață, abdomen plat etc). Eu i-am purtat în diverse ținute, inclusiv la rochițe florale și arată minunat! Dar iată singura ținută pozată (până acum).

Outfit: geacă – retro, rochie – Terra Nova, maiou – Takko, cardigan Vero Moda, ciorapi Sosetaria, tenisi Graceland, accesoriu păr New Look.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

  • Super! Si mie imi plac dressurile de tot felul si de toate culorile. 🙂

  • Si mie imi plac dresurile f tare. Ce-i drept ma atrag mai mult cele mate in culori traznite, insa nici cele nude nu sunt de neglijat (mai ales la o tinuta mai eleganta)

  • Imi place mult outfit-ul…si parul:P

  • Lorena eu pana anul trecut cand am vazut ca se poarta nu m-am uitat la cei de culoarea piciorului..

  • Delia, thanks 🙂

  • Mie imi plac hold-ups, orice culoare – sunt topita dupa ei. Nu mai zic de prietenul meu… 😉

  • Cristina, si mie 😛

  • Eu am purtat destul de des, mai ales la petreceri gen nunti (ca a fost plin anul de ele) pentru ca imi place mult mai mult cum arata piciorul si pantoful asa.
    Acum ii port si pe sub pantaloni, ca sunt friguroasa si diminetile trecute au fost tare racoroase pe la noi!