Nails

Modele de unghii în gel, iarnă 2011, primăvară 2012

Dacă tot miroase a concediu, iar unii își caută straie de sărbătoare, de ce nu ne-am gândi și la unghii. O manichiură perfectă impresionează întotdeauna, cu atât mai mult dacă e făcută în gel – rămâne așa până la următoarea vizită la manichiuristă. Se poartă unghiile stiletto, însă nu ghearele acelea de vultur, ci mai rotunjite. Nici cele pătrate nu ies din discuție, doar clasicul nu moare niciodată. Nu uităm de unghiile metalice, care cred că vor fi hot și la anul. Până una alta, hai să vă arăt ce a mai meșterit Flory, manichiurista mea.

Modele unghii de iarnă  în gel și unghii pentru primăvara 2012:

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (9)

  • Toate modelele sunt superbe si eu am avut unghiute dar am renuntat la ele din cauza jobului 🙂 si a faptului ca sunt putin costisitoare. Tu unde ti le-ai aplicat ?

  • stii ca mie nu-mi plac de nici o culoare (adica sa le port eu), dar pentru cele care le adora, pot sa incerce ceva cu tema, de Craciun…chiar mi-ar placea sa vad unghii cu picturi braduti de craciun, reni, mos craciun…de-astea ;))

  • Vaaaaiiii, eu nu as purta asa ceva niciodata. Scurte si in culori tari, my fav.

  • Lavi, nici eu n-as purta, de exemplu, parul tuns scurt, haine sport sau cine stie ce altele prefera la maxim 🙂 E vorba de gusturi. Mie imi plac patrate – lungi sau scurte, in niciun caz stiletto. Dar de purtat, se poart[ 🙂 :*

  • stilistele, este acolo un model chiar cu zapada. Anul trecut avea flory pe unghii niste oameni de zapada, tare draguti.

  • Ce-mi plac cele cu omuleti si zapada :-< E foarte talentata 😀

  • Sigina, nu cred ca poti compara parul scurt cu unghiile aceste ingrozitoare false! Parul scurt e o chestiune de stil, de look, iar aceste pur si simplu niste kitch-uri ingrozitoare. De purtat, s-or fi purtand… S-au purtat pe vremuri si blugii Lotus din piata, si tot felul de alte tembelisme. Intreaba orice stilist/ om de fashion din lumea asta mare ce parere are si o sa te convingi 😀 Toate cele bune 🙂

  • Nici mie nu-mi plac unghiile cu gel. Sunt costisitoare, incomode si mult mult prea colorate sau inzorzonate, nici nu stiu cum sa le spun. Mai bine porti un accesoriu frumos, un inel special de exemplu, decat niste unghii mari cu sclipici. La tine, Sigina, am vazut unghii french sau intr-o singura culoare. Nici nu incape comparatie intre ale tale si acestea. Stiu ca e arta si ii respect pe cei care lucreaza asa ceva, insa in ultima vreme am vazut unghii de genul asta doar la persoane de conditie foarte proasta.

  • Sunt foate frumoase si reusite