Featured Nails Review

Tendinţă manichiură primăvară 2012

După explozia de culori neon, ce a dominat toată vara trecută şi chiar şi această toamnă e nevoie de ceva care să contrabalnseze “turbăciunea“, şi anume nudul. Aşa că primăvara 2012 putem să ne bazăm pe nud ca să fim la modă, dar asta nu înseamnă că nu putem folosi culori şi modele.

Totuşi, până atunci, să nu uităm că e încă 2011 şi se poartă unghiile metalice. Probabil la noi vor fi mai uşor de găsit lacurile şi foiţele de unghii pentru manichiuri metalice abia la anul, că doar aşa se poartă, suntem aproape mereu întârziaţi.

Eu zic că o să port ce o să simt 🙂 Nu de alta, iubesc nudul, da la cât sunt de albă un roşu turbat vine ca o mănuşă 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

  • Si eu mi-am luat de la farmasi un roz asa frumos spre nud. Il ador pur si simplu. Nuanta 71.

  • eu mi-am achizitionat ieri 2 oje de la flormar..una rozalie si una care bate in mai multe culori (albastru-violet-verde) depinde de lumina…f draguta:P

  • In momentul de fata am o culoare exact ca si a ta pe unghii, e ceva de la Golden Rose. Dar… mi-ai facut pofta de niste unghii rosii…. Parerea mea, blondul, tenul alb… merg bine cu rosu.

  • stii ca mie imi place cum iti vin marourile si nudurile, mai ales pt ca ai pielea alba si parul foarte blond 😉 cu un rujulet rosu pe buze ai rezolvat orice problema legata de culoare.
    btw, culorile metalice sunt misto, am gasit cateva cool la topsellers in polus, o sa scriu un review, ceva..

  • stilistele, daaaaa?? astept sa scrii, sunt curioasa 😛

  • am pielea alba si daca imi dau cu oja nud mainile mele ar arata ca niste maini moarte. fie moda cum o fi, eu nu renunt la culorile vesele care`mi stau bine: rosu sau roz.