Shopping

FOTO: De ce iubesc târgurile

Târgurile organizate prin Cluj reprezintă un interes special pentru mine personal, nu doar datorită naturii jobului meu. Îmi plac tâgurile vintage, handmade, ale designerilor, tâgurile meșteșugărești. Acolo am oportunitatea de a găsi produse inedite, creative, unicate sau cu istorie… sau cu toate aceste calități laolaltă. Cunosc persoane noi și drăguțe care fac lucruri minunate. Îmi face plăcere să văd cine stă în spatele minunățiilor care sunt așternute pe măsuțe, standuri, tarabe. Fiecare lucrușor de acolo este realizat cu suflet. Chiar dacă găsești câteva aproape la fel, ele au beneficiat de aceeași atenție, fiecare în parte. Nu sunt ca produsele de serie, realizate mecanic, impersonale. Asta e senzația pe care mi-o oferă mie lucrușoarele de la târg. Fie că e vorba de cosmetice, fie că e vorba de accesorii sau haine, mă duc de fiecare dată cu același entuziasm și cu suflețelul strâns. Și mereu sparg bugetul pe acolo, fiindcă nu mă pot abține!

Weekend-ul trecut am avut parte de două evenimente de acest gen, primul în Cafe Papillon, numit Fata Morgana Pop-Up Shop, ce reunea numai designeri clujeni. Acolo m-am îndrăgostit de niște rame de ochelari îmbrăcate în ață, dar de aceia, cat-eyes, o ”pisică” din blană sintetică, superbă, de pus la gât, de Eugen Lazea (cred) și niște eșarfe cu broșe de la scarfsstuff (vezi foto), din care mi-am luat 4! Una lipsește din poze, am uitat să o pozez 🙂

Apoi am fost la Turnul Croitorilor, la un târg de handmade, unde știam deja o parte din expozanți. Bineînțeles, am dat și acolo un tunuleț, în special la fundițe – pot fi purtate ca agrafe sau ca broșe sau ca papion. Sunt adorabile. Am luat de la mai multe mese, nu știu dacă mi le amintesc pe toate, dar de Fundițe cu Fițe și de Gabriela Popescu în mod sigur!

Am fost încântată să o reîntâlnesc pe Maryllis. Era în același loc unde o întâlnisem și prima dată, doar că a mai evoluat cu produsele: ambalaje și design noi, produse noi. Abia aștept să fac review noilor produse achiziționate de la ea!

Sunt convinsă că mai dau peste cărți de vizită ale fetelor, însă mi-ar plăcea tare mult ca Turnul Croitorilor să fie deschis în fiecare weekend cu târguri frumoase! Iubesc briz-briz-urile realizate cu drag, potrivite stilului meu!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (10)

  • vai, am ratat targurile astea, pisu….trebuia sa ma atentionezi! Esarfele sunt mortale, chiar inedite, iar brosa aceea este divina!!!

  • stilistele, stai linistita ca te iau de o aripioara in februarie.. parca atunci am mai aflat ca e… Ma anunta ei. :* multumesc, si mie place brosa de numa-numa

  • Superba esarfa ce-o porti la gat! 😡

  • federova, rozul nu se incadreaza in stilul meu decat daca e roz prafuit, vintage, insa mi-a placut si mie nuanta subtila si impresia de fragilitate pe care o da esarfa 🙂 Cred ca am facut o alegere buna… multumesc 🙂

  • Mie imi place enorm agrafa galbena, e super, super. Arata chiar bine pe parul tau blond. 😉

  • Lavi, “chiar bine”, nu bine de tot 😛 🙂 imi si imaginez ce pretentioasa esti… ;)) multumesc, o iau ca pe full compliment :)) :* ;i de fapt vrea sa fiu un ocru, insa na, lumina… ard de nerabdare sa imi iau o camera profi ca lumea..

  • Buna Sigina,
    Ma bucur enorm sa vad poza cu brosa dubla procurata de la mine – Happy Decor Boutique. Te astept si la magazin unde vei regasi unii din cei mai renumiti artizani, prezenti in permanenta cu lucrusoare noi. Ma bucur ca apreciezi asa mult accesoriile handmade. Cu acelasi gand am decis sa deschid acest magazin cu obiecte handmade.
    Sper sa ne revedem. Un Craciun Fericit.
    Mihaela Berbecar

  • Buna Mihaela, am vorbit cu atata lume ca nu mai stiu care acum si acum imi pare rau 🙁 Ce bine ca m-ai gasit 🙂

  • Waw…cam tarziu am reusit sa citesc post-ul asta, dar ma bucur foarte mult ca ai scris de targul handmade care a fost la Turnul Croilorilor.
    Cu mare drag te mai asteptam pe tine si pe alta lume interesata de accesoriile unicat si de toata atmosfera de la astfel de evenimente.
    Cat despre papionul pe care l-am realizat si care ti l-ai cumparat ma bucur enorm ca l-ai mentionat in articolul tau!

    Anul 2012 sa iti aduca numai realizati si bucurii!
    Cu drag, Gabriela Popescu

  • Gabriela Popescu, imi place tot ce mi-am luat de acolo, le port pe toate ;))