Featured Outfits

Recomandare de iarnă: colier croșetat

A venit vremea rece și bye! bye! pandantive pe care le puteam purta când nu era nevoie de eșarfă. Acum, eșarfa e accesoriul meu nr. 1. Unele din bijuteriile mele de fantezie nu se mai potrivesc sezonului. Mi-am amintit însă că am niște brose superbe de la Corrsage și nu numai, mai am vreo două coliere cu bile îmbrăcate, asemănătoare celui pe care vi-l recomand azi. Este altfel decât acesta, cu roșu și cu negru și mi se pare bestial pentru iarnă. La acesta îmi place maroul și bejul, parcă îți vine să îl sorbi din priviri. Toate produsele Corrsage sunt făcute foarte bine, cu fir de calitate extrem de bună, de o mână foarte pretențioasă 🙂 Și sunt, cel puțin colierele, unicat. Rar, sunt și câte 2-3 broșe de același fel. Nici cu fularele ”fantezie de primăvară” nu mi-ar fi rușine, dat fiind faptul că trebuie să purtăm acum…. Până una alta, recomandarea mea de azi e să puneți cât mai repede mâna pe acest colier:

Colierul “Juliette” este alcatuit din bile crosetate cu fir maro combinate cu perle de 3 nuante diferite pentru un plus de efect. Snurul colierului este crosetat din macrame mai inchis la culoare  pe care este aplicat un trandafir din acelasi material care da famecul cuvenit intregului colier.
Pret:40 de lei.

Vezi pe site-ul Corrsage.

Să sperăm că își actualizează stocurile, dacă nu probabil se poate face la comandă.

Mi-am scos și alte broșe la plimbare, cele achiziționate primăvara trecută, cu danteluță și cu flori roșii. Sunt deosebite, uitasem de ele până acu vreo trei săptămâni. Cred că am să le port până se strică 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • foarte frumoase.
    P.S. mi-am gasit outfit de event…huahua ;))

  • Sunt foarte cool si IN pentru AW!
    Thank you for sharing!
    😀

  • sunt superbe.. eu înainte obișnuiam să fac coliere din hârtie.. 😀

  • Almi, si tineau? 🙂