Review

Gel regenerator cu Aloe Vera, săpun lichid igienă intimă Bioearth (review)

Azi vă ”dau din baie” 😉 secrete, domle, secrete. Am două produse Bioearth, un gel regenerant celular și un săpun lichid de igienă intimă.

Descrierea oficială a gelului hidratant o găsiți pe site-ul de unde pot fi achiziționate, un  magazin online doar cu produse ecologice.

Ce spun eu… despre gel. Flaconul e destul de generos, conține un gel incolor, dată de pulpa de aloe vera. E destul de lichid, se întinde pe piele și intră imediat. Textura este ușoară, cred că este un produs perfect pentru pielea mixtă/grasă – poate fi folosit și pe față. Eu l-am folosit doar pe post de hidratant corporal, dar își depășește aceste atribuții. E minunat după epilare. Mi-e și milă să îl folosesc pe tot corpul. Totuși, eu am piele uscată și îmi trebuie o textură cremoasă. Pentru pielea grasă și pe timp de vară când ai nevoie de o textură ușoară e ideal. De asemenea, pentru piele sensibilă și ușor iritabilă e bestial, că e regenerator și calmant. Citiți-i recomandările, sigur o să vă placă. Iar eu îl recomand, e foarte fain.

Din gama Bioearth am și un gel de igienă intimă. Cred că e important să folosești așa ceva în detrimentul săpunului normal, pentru integritatea florei bacteriene, mai ales dacă ești o spălăcioasă 😀

Descrierea oficială o găsiți pe site.

Ce spun eu… Spre deosebire de alte geluri de îngrijire intimă, acesta este unul ecologic. Nu sunt eu cu ochelari de cal pe ecologic și consider că un produs făcut de o echipă de specialiști care știu ce e nevoie pentru igiena zonei intime, e în regulă, chiar dacă nu e bio. Dar acesta este ecologic și are o textură asemănătoare cu alte geluri intime pe care le-am avut, lichidă, incoloră. Curăță delicat, se îndepărtează repede prin clătire, e ok, recomand. Îmi place tare ambalajul grăsuț!

Împreună cu produsele am primit diverse mostre din alte produse Bioearth. Țin să spun că mi-a plăcut enorm crema hidratantă activă (pe cea antiage am pasat-o mamei). Hidratează super bine, intră repede în piele, nu lasă senzație de gras. La fel și gelul pentru față, nu am simțit că îmi usucă tenul cum o fac alte geluri de curățare a feței. Însă am simțit nevoia să insist cu îndepărtarea machiajului, ceea ce mă face să cred că e potrivit pentru tenul sensibil, nu e agresiv. Celelalte mostre sunt pe cale a fi încercate 😀 Mi-am făcut o părere despre Bioearth, în general. E o gamă bio reușită.

Produse primite în testare de la Ochideablu

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • agree legat de gelul de igiena intima ….suna bine produsele, le-as testa si eu nitel 😉