Review

Gel contur de ochi de la Clinique – all about eyes serum

Odată cu pachetul cadou la rimelul Clinique, am primit și un gel mic pentru ochi și un creion contur de ochi, maro. Până acum am tot folosit crema contur Bruno Vassari și de o vreme am început să folosesc și gelul Clinique.

Acest contur de ochi e într-un flacon micuț, de 5 ml, cu o bilă din metal în capăt (cum au unele gloss-uri de buze, dar din plastic). Culoarea ambalajului e un roz crem, iar gelul e, în sfârșit, așa cum mă așteptam să fie un gel de ochi – incolor. M-am săturat de așa-zisele seruri contur de ochi, care sunt de fapt o cremă ușoară. Acesta e un gel incolor, iar bila rece din metal, cu care aplici produsul, e menită să atenueze pungile de sub ochi. Așa că nu mai ai nevoie de gheață pe ochi, e suficient de rece această bilă, unde mai pui și apa rece cu care ne spălăm dimineața pe față.

După aplicarea gelului în jurul ochilor am masaj cu buricele degetelor ușor, până la absoarberea completă a acestuia. Am simțit un ușor efect de încălzire, la fel ca și la alte creme contur de ochi. Senzația e de revigorare și hidratare a pielii ochilor, persistentă dacă nu te machiezi. Normal că atenuează și ridulețele fine, dar cum spuneam și în alte rânduri, pentru acestea e nevoie de intervenție permanentă (și pentru cearcăne, de altfel) din interior și din exterior deopotrivă. Îmi place produsul, îl recomand, nu știu cât costă separat. Îl folosesc când dimineața, când seara, când și, și.

Eu cred că și cremele noastre contur de ochi – Farmec, Cosmetic Plant ș.a. sunt foarte bune. Voi ce ziceți? Ce preferințe aveți?

Creionul e cremos și pigmentat. E ok, dar pentru persistență recomand întotdauna tușul de ochi.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • Eu am folosit doar de cateva ori ser de contur de ochi si era ceva de la L’oreal sincer nu prea am simtit efectele dar oricum in ultimul timp m-au cam dezamagit si cremele lor de fata,dar oricum nu cred ca se compara cu produsele de la Clinique:).Am folosit si crema de fata de la Farmec si momentan am o masca de fata de la Cosmetic Plant,ambele sunt produse bune sunt multumita de ele.

  • Gama noua bio de la Farmec cu floare de colt este dementiala, sunt la a 3-a cutie de crema antiimperfectiuni si sunt foarte multumita. Am si crema contur ochi+tonic. Raportul calitate-pret pentru mine este de departe cel mai convenabil de pe piata .

  • Mie i-mi place mult gelul contur ochi de la Hofigal,parca racoreste si intinde pielea…pt “pungile” mele de sub ochi e ideal.La L oreal si alte asemenea am spus de mult pas…cand mi se pune pata pe unele marci(dupa nspe dezamagiri)nu mai cumpar nimic oricat ar trambita reclamele lor ultimele descoperiri ,bla ,bla.Prefer sa creditez produsele romanesti. Si..am uitat sa spun..pretul gelului pt ochi e 6-8 ron,depinde de unde e achizitionat.

  • Gabriela si eu tot Hofigal folosesc, mi se pare divin, chiar i-am facut un review pentru ca eram incantata de calitatea produsului la un pret atat de mic…se pare ca se poate si ingrijire fara bugete enorme, mai ales cu ajutorul marcilor romanesti 😉