Lifestyle Outfits

Presents gone vintage. Și wishlist

Luna asta și probabil luna viitoare ar trebui să stau cuminte, fiindcă am dat o spargere de buget deja imensa. Și am zis că mă potolesc. Până mi-am amintit că îmi doresc încă de anul trecut o pereche de oxforzi… Poate nu chiar pe negru, dar așa, joși, fără toc. Necesitatea a devenit stringentă fiindcă am realizat că toată încălțămintea mea frumoasă e cu toc și nu prea pot să conduc ca lumea cu ea. Și în timpul săptămânii e dezastru, fiindcă trebuie să fug dintr-o parte în alta.

Mai am niște doleanțe, însă încerc să pun frână 🙂 Până una alta, unele dintre cele mai interesante cadouri pe care le-am primit sâmbătă, de ziua mea, au fost niște obiecte vintage 100%. De fapt, mai bine zis retro și vintage, de la o tanti și un nenea cu vârste respectabile, foarte dragi mie.

Cercei cu clips, au cam 30 de ani vechime. Le-am dezlipit perlele, fiindcă unele stăteau să cadă și le-am lipit cu picătura. Ca să arate uniform, le-am dat cu lac auriu. Arată super acum 🙁

 

Un siraș de perluțe mici, impecabile, probabil nepurtate niciodată, fiindcă au vreo 40-45 de ani vechime. I 😡 them.

Un cercel, unul singur rămas 🙂 pe care o să îl port cu unul bobiță în cealaltă ureche. Are cam 20-30 ani.

O gentuță mică paietată bine, cu lănțic, în care încape iphone-ul, ipodul și cheile 😀 Și asta are în jur de 30 de ani.

Și… o să revin cu poze cu ele purtându-le 😀 Se poartă paietele de numa-numa și chiar mă gândeam cum să îndrăznesc să le port și eu într-un mod în care să mă avantajeze. E unul din cele mai aparte cadouri pe care l-am primit, I absolutely 😡 it. Voi cu ce le-ați asorta, daca ați fi în locul meu? Mă gândesc la gentuță, mai mult.

Și două buchete superbe:Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

 • SUPERBI CERCEII! SI GENTUTA..SI PERLELE:)) DECI, FAIN CADOU!:)

 • Super cadoul. Gentuta as purtao cu o rochita neagra.

 • tocmai mi-ai dat o idee super !mi-am amintit ca inca am la mama acasa o punguta cu diferite bijuterii(perlute si margele) care au fost ale bunicii mele ,deci tot asa au o vechime ….si cred ca as putea sa le actualizez 😀 Thank you ! Pup!

 • pisi, rochita scurta cu maneci lungi, in genul celei de aici
  dar nu crossover, doamne fereste.

  sau ai mai putea cu o camasuta din matase, brosa la gat (ca stiu ca iti plac cameele), pantaloni slim fit si tocuri inalte.

  sau: fusta din piele scurta, ciorapi mati, pulover larg si cerceii cu gentuta vintage 😉

 • stilistele, pe tine te asteptam sa te desfasori 😀 da, imi plac cameele 😛 cu geanta crossover avem o problema, am de gonit mult si mi-e comoda 😀 :* asa fac! multumesc!