Review

Gama cu măceşe, de la Cosmetic Plant (review)

Am avut în testare demachiantul, crema de zi şi crema de noapte din gama cu măceşe de la Cosmetic Plant. Am să încep cu demachiantul.

Loţiunea tonică din această gamă am încercat-o prima, acum mult timp. Mi-a plăcut şi îmi place.

Demachiant: 

“Graţie formulei sale perfect echilibrate, laptele demachiant îndepărtează de pe piele fardurile, praful şi impurităţile fără a agresa. Conţinutul de vitamina  C naturală din măceşe, alături de vitamina E şi extractul de roiniţă (Melissa officinalis) stimulează funcţiile vitale, tonifiază şi împrospătează epiderma. Se aplică pe faţă şi gât cu ajutorul unui tampon de bumbac. Tenul devine proaspăt, catifelat şi plin de vitalitate.”

E un demachiant bun, îndepărtează eficient machiajul, chiar şi grosul 🙂 Nu trebuie să mă chinui mult cu curăţarea feţei. Îmi place că nu lasă faţa lipicioasă, îşi face treaba, nu sunt prea multe de zis. Parfum foarte uşor, pentru mine imperceptibil. Recomand.

Crema de noapte

Crema de noapte cu măceşe e cea mai nefericită cremă pe care o puteam încerca. E mult mai tare ca şi consistenţă faţă de cea de zi, după ce o întinzi pe faţă te aştepţi să fie mai grasă, doar e de noapte, dar nu uleioasă. La mine pe faţă rămâne uleioasă şi la vreo jumate de oră după aplicare. Dimineaţa îmi simt tenul unsuros. Încărcat nu, dar unsuros. Asta e, puterea de penetrare nu e grozava deloc. Mi-a plăcut mai mult crema de noapte cu aloe vera. Nu recomand.

Crema de zi

 

Are o textură mai uşoară decât cea de noapte şi intră în piele cât ai zice peşte. De la Cosmetic Plant am avut ca şi creme de zi Me&Mom şi crema vitaminizantă cu ulei de cătină.   Aceasta cu măceşe e a treia cremă de zi pe care o încerc. Îmi place, lasă tenul să respire, e o diferenţă de la cer la pământ între cea de zi şi cea de noapte. Totuşi, pare potrivită pentru un ten normal, al meu e uscat şi o absoarbe instant, uneori simt nevoia să mă mai dau o dată. E o cremă bună, dar nu satisface nevoile de hidratare ale unui ten uscat. Dintre cele trei creme, Me&Mom hidratare intensă este cea mai tare. Mi-a plăcut cel mai mult. Apoi cea cu cătină şi pe locul trei se situează aceasta. O recomand, mai ales tenului normal sau gras, nu e suficientă pentru cel uscat.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Si ti-am zis doar sa nu ti-o iei pe cea de nopate ca nu-i buna!

  • Ionny, le-am primit la testare 🙂 cu siguranta pe cea de noapte nu o cumpar 🙂

  • Aceeasi parere am despre crema de noapte. 😀