Outfits

Inelele de la New Yorker: top preferinţe în august

Îmi iau cam des gablonţuri, de la branduri de la care îşi iau toate fetele pasionate de aşa ceva: Takko Fashion, Orsay, New Yorker, Stradivarius etc etc. Doar că eu găsesc deal-uri bune, fiind jurnalist de Shopping vă daţi seama ce se perindă pe sub ochii mei în perioada reducerilor.

În august am tot pândit gablonţurile New Yorker, care sunt extrem de interesante dar cam piperate. Am aşteptat să se reducă, unele au fost reduse, altele nu. Am găsit un set de 3 inele, la 19 lei şi nu m-am mai putut desprinde de ele. Aşa era setul, cu combinaţia aceasta de inele – unul animal print (de la depărtare cel puţin), altul cu imprimeu floral, vintage, cu alb şi roz, iar al treilea tot floral, pe alte nuanţe. Le ador, pur şi simplu. Am ieşit foarte bine la preţ (nu vă imaginaţi ce găuri în buget fac de un an şi jumătate, de când lucrez pe Shopping, aşa că trebuie să fiu foarte atentă ce şi cât iau) şi s-au dovedit a fi deosebit de practice.

Nu mi-am dat seama că sunt din plastic, par să aibă ceva material pe ele, abia mai apoi am realizat din ce sunt făcute. Ceea ce e grozav, fiindcă vara – plajă, apă, soare – ţi-e greu să le tot scoţi şi pui pe degete. Am fost la ştrand cu ele fără probleme, nu s-a dus imprimeul, ceea ce mă miră şi mă bucură, fiindcă îmi sunt foarte dragi. Sunt uşoare şi nu le simt pe degete şi nici nu se încreţeşte pielea sub ele. Dintre toate inelele mele, pe acestea le-am purtat în luna august cel mai mult.

P.S. Pe când citiţi voi postul, probabil voi fi aterizat la Bucureşti (miercuri, 7 sept). Am onoarea să fiu invitată la H&M, împreună cu alţii, aşa că vă aduc ştiruţe proaspete de pe “teren”. 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

 • Sunt super practice si purtabile. Am si eu un inel, tot din material plastic, nu-i de firma, e luat ,ciudat, de sus de la Paltinis. L-am purtat cu placere si pare in continuare nou.

 • Super :X Pai si n-ai spus? Poate ne vdm si noi:P

 • Koko, as tare vrea, dar a fost full schedule 🙂 si acuma sunt obosita, fix acu sed langa unirea si ma dau pe net, nu mai pot de obo.

 • faine inelusele, sunt finute. eu nu prea port decat vintage sau din argint, parca mi-e dor sa merg la shopping de gablonturi 😉
  sa ne zici cu poze ce mai e pe la H&M 😉

 • Super stylish si de efect!
  Nice…
  😛

 • Foarte frumoasa prada :D.

 • iulia :))