Outfits

Gulerul care nu se uită :)

Zilele acestea am fost plecată şi cineva micuţ a fost centrul întregii mele atenţii 🙂 Aşa că pur şi simplu n-am reuşit să iau ţinuta întreagă, dar am făcut eu nişte poze cu aifonul detaliului care mi-a plăcut cel mai mult la rochiţa de mai jos.

Sătpămâna trecută am găsit într-un outlet o rochiţă Next foarte drăguţă, la 49 de lei, însă numai acasă am văzut ce şmecheră e 🙂 Are tăietură baby doll şi un rever generos care lasă să se vadă un decolteu discret – că deh, pe căldurile ce-au fost, nu se poate fără decolteu :). Reverul sau guleraşul (nici nu ştiu cum să-l numesc), are două şnururi, pe care dacă aduni materialul şi le faci o fundiţă la gât, acoperă decolteul şi dă o notă foarte aristocrată piesei.

Cu toate că materialul e cam subţirel, cred că poate intra în categoria articolelor vestimentare “combinabile” pentru toamnă. Când reuşesc, fac nişte foto cu totul 😉

Culoarea e drăguţă, croiul la fel, dar guleraşul e piesa de rezistenţă, nici nu îţi mai trebuie gablonţuri. Singurul lucru care îmi displace e că la bust, croiul e cam strâns, chiar dacă e mărimea potrivită pentru mine. Ca să fie cât de cât ok la bust, am încercat un număr mai mare însă se aşează urât aşa că….

Şi da, îmi place să se vadă sutienul 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • imi place genul asta de rochite, ca pentru papusele. cute! xxx

  • modniza, asa e, parca e de printesuca 🙂 Multumesc :*

  • e foarte misto gulerul, dar imi place doar strans cu snurul, chiar arata demential asa 😉
    si mie imi place sa se vada lenjeriuca 😉 uneori

  • stilistele, si mie uneori, am accentuat special dintr-un anume motiv, doar 🙂 dap, si mie mi se pare mai deosebit cu el strans, doar ca atunci cand e foarte cald nu e pont 😀 dar se raceste vremea 😛