Review

Produse de “dres” prăjeala de la soare

Voi ştiţi cât mă feresc eu să nu mă prăjească soarele, îmi doresc să mă bronzez, însă încet şi sănătos, cu factor de protecţie peste 30. Ei, până şi cel mai grijuliu om o mai păţeşte. Ştiţi ce vreme schimbătoare am avut toamna-vara aceasta. Bucuria mea, care nu suport căldurile. Dar parcă totuşi un pic de soricel nu strică pe cer.

Am plecat la munte la bunica mea convinsă că va ploua şi că va fi vreme nasoală în weekend. Tooootuşi, un produs de protecţie de la Iwostin am luat cu mine, doar, doar… evident că a plouat şi nu am avut nevoie de el, ziceam eu. Însă sâmbăta dimineaţa a fost soare şi nori, soare şi nori, …şi din nebăgare de seamă nu m-am protejat şi m-am pomenit cu ditamai prăjeala pe umeri şi pe feţişoară. Nu am mai păţit asta de ani de zile. Nu vă povestesc cum am dormit vreo 3 nopţi. Iar produsele after sun bineînţeles, au rămas acasă! Duminică am revenit şi mi-am adus aminte că am ser pentru faţă Iwsotin – demenţial, chiar aduce tenul la normal, încă după prima aplicare. M-am dat seara şi pe dimineaţa tenul era mult mai ok. Anul trecut am fost cadorisită cu Posthelios, de la La Roche Posay. L-am folosit pentru umeri şi gât, care mă usturau îngrozitor. Tot anul trecut, am primit în testare loţiunea după plajă de la Cosmetic Plant şiiiii, cireaşa de pe tort, cea pentru calmarea arsurilor. Încă o dată mi-am amintit ce mortal e. Anul trecut nu m-am prăjit în halul acesta ca să îi văd eficienţa, dar acum am simţit: răcorire, calmare aproape imediată. Între emulsia după plajă Cosmetic Plant şi Postehelios abia acum am putut să fac adevărata diferenţă: emulsia de la Cosmetic Plant e mult mai bună, cu toate că Postehelios e mai fiţoasă, e dermatocosmetică.

Dacă ar fi să aleg, pentru neglijenţele solare loţiunea pentru calmarea arsurilor de la Cosmetic Plant e demenţială. Apoi emulsia după plajă. Apoi serul normalizator pentru faţă de la Iwostin. Încercaţi-le. Chiar merită.

Şi mai jos eu, la ţară, prăjită şi suferindă :))

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

 • vai vai, pisi. De-acum ar fi bine sa ‘practice what you preach’ ;))
  Eu zic ca pentru pielicica ta alba ai nevoie de minim factor 50 – eu, care sunt bruneta, am pielea relativ inchisa si nu stau fara factor 30, de la Gerovital, evident, crema cu factor 30 pt copii- e the best of the best, am incercat alte creme, nimic nu o egaleaza, iar la 24 de lei, ce sa mai vrei ? 😉 Si sa vezi: le-am dus-o cadou unor prieteni din Olanda: mi-au zis ca nu au mai avut crema de soare atat de buna vreodata :)) le-am zis sa apeleze la mine pentru creme Farmec si Gerovital, daca ei nu exporta (oare de ce naiba nu o fac???)
  Lasa ca data viitoare ai mai multa grija 😉
  Sa incerci crema cu factor 50 de la Gerovital, sa vezi cat de marfa e 😉

 • stilistele, la cat stau eu la soare cred ca si asta cu 50 de la iwostin o sa o termin peste vreo 2 ani… 🙁

 • vai de capul meu…..eu cred ca muream pe loc, dra tu esti tare fata!

 • awwwwwww poor thing ,mai ales pielea ta albuta asa, cred ca a prins-o instant:(

 • Pff…arata painful 🙁

 • Auch..Urat urat!!Si imi imaginez senzatia aia oribila de piele care te tine si te ustura la fiecare miscare!!Am patit-o si eu de vreo doua ori in viata si cu siguranta nu as vrea sa repet experienta. De asta umblu blindata cu spf aproape non stop

 • Deena, nu mai, dupa ce aplici cu regularitate after sun-ul, chiar e hidratata piele. e drept ca odata ce te-ai ars, poti sa astepti sa ti se duca pielea….

 • dar te rog draga Sigina sa imi dai un sfat pt pielea arsa de soare si apoi cadorisita cu pete care nu mai dispar si raman asa ca niste pistrui mai mari …eu care aveam niste umeri impecabili acum nu mai pot purta rochite in bretelute si ma gandesc ca trebuie sa existe si alte solutii in afara de dermabraziune care pe langa ca nu imi place cum suna sunt sigura ca e si costisitoare.