Lifestyle

Dermocell, ultralipo şi alte răsfăţuri la Monik

Zisesem acum x vreme că o să mă duc la Salon Monik la Skinfresh, la ultralipo şi alte cele da n-am ajuns. Nah, până la urmă, am tăcut şi am făcut.

Săptămâna trecută am fost la prima şedinţă de ultralipo. Vezi aici ce face ultralipo. Într-o primă fază, m-a lăsat la “înmuiat” cu nişte plăcuţe cu ultrasunete şi un produs de “înmuiere” anticelu. Am stat vreo 20 de minute parcă. Apoi, a urmat “spargerea”. Şunculiţa înmuiată este apoi spartă tot cu ultrasunete. Sună ţiuitor de tare ;)) dar cică numai pacientul aude aşa de tare. E neplăcut pentru urechi, dar rezultatul e interesant. După “spargere” urmează limfodrenajul, cu dermocell-ul. Mamă, ador aparatul ăla. Arată ca un aspirator şi m-am speriat de el, dar e demenţial.

Toată procedura a durat o oră şi vreo 20 de minute, aproximativ. Ideea e că, dacă îţi imaginezi că după o şedinţă dai nuj câţi centimetri deodata jos, mai bine stai acasă. Toxinele şi grăsimea au nevoie de timp de “scurgere”, iar măsurătorile dinainte şi de după după, la fel şi ce se întâmplă sub pielea ta – în funcţie de zona pe care vrei să o lucrezi – îţi vor fi explicate de către persoane calificate. Sunt foarte entuziastă şi o să mă ţin de treabă, să văd rezultate.

E o greşeală să crezi că, dacă ai 100 de kile, faci ultralipo şi te remodelezi. Nu toate straturile de grăsime se pot duce, din câte am înţeles, aşa că nu ai cum să scapi de mişcare şi dietă echilibrată. Ultralipo, ca şi masajul anticelulită, trebuie văzute ca nişte complemente eficiente şi revigorante la sport şi alimentaţie echilibrată. Nicidecum ca înlocuitor. Sunt de părere că nu te poţi lipsi de proceduri de genul acesta, chiar dacă faci mult sport.

Dermocell e un aparat cu vacuum, dar nu de ăla de care ştiam eu, cu pahar de pe vremea zmeilor, care nu-ţi face nimic numai ia banii :), ci unul super performant. Nu ştiu cum să vă descriu senzaţia, dar e înnebunitor de bine 😀 Pentru masajul cu dermocell te îmbracă într-o salopeţică din pânză, ciudăţică. Dermocell nu se foloseşte pe piele direct, că mori încet 🙂 Am vrut să vă arăt poză, însă mi s-a părut că arat ca o mumiuţă în pânză şi am renunţat, că face rău la imagine ;)) Dar dacă-mi vor plăcea rezultatele, pun peste vreo lună, două, pozele cu mine 😀 Îmi place să merg la Monik, v-am mai povestit şi aici de ce.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • si eu vreau sa incep un program de tonifiere, poate incerc chiar la Monik, daca zici ca au programe si preturi bune. Doar ca eu am nevoie si de dieta concomitent, ca sa se prinda ceva de mine (ma rog, sa se desprinda :)))