Blond Hair

Cum îmi protejez părul la plajă

În ultimii ani nu am prea ieşit la bălăceală şi, implicit, nici la plajă. M-a mai prins doar soarele pe ici, pe colo. Aşa că nu am prea dus grija părului expus la soare. Dar anul acesta am decis să merg. Am văzut la DM tot felul de produse pentru păr blond special, şampon/balsam după soare, mască după soare şi seruri şi tot felul de avioane pe care am fost tentată să le pun în coş şi să le iau. M-am răzgândit în ultimul moment, mi-a venit o scânteie de luciditate care a înfrânat şopaholica din mine, şi m-am gândit că it is all marketing, Placenta-Midollo a mea e excelentă şi pe ploaie, soare, iarnă, frig. Şi m-am gândit că aş putea să îmi protejez părul. Cum:

L-am prins într-o coadă în vîrful capului şi am lăsat vârfurile înauntru. Ştiţi că vârfurile şi bretonul sunt cele mai sensibile părţi ale părului. Aşa că pe ele nu le-a bătut soarele. Bretonul l-am ascuns sub o banderolă lejeră – aşa mă protejez cât de cât şi de UV dar pentru breton, în special…

După cum bine se vede, nu m-am abţinut să nu îmi asortez banderola animal print cu un inel animal print, ambele de la New Yorker.

Soluţia asta e ok dacă stai la plajă… dacă ai sărit în apă … trebuie trecut la planul B :D. Care nu e nu ştiu ce filosofie. După ce te-ai bălăcit, te duci la duş – if any – şi speli clorul, asta e foarte important pentru părul blond. Apoi acasă îl dregi ca de obicei.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (10)

  • De unde iti vine scanteia de luciditate? Eu nicioadata nu o gasesc…:(

  • Lavi, cand ma gandesc ca acasa am ceva mai ok decat in magazin si ca stiu si eu niste marketing si… nu ar trebui sa imi iau ceva ce nu am neaparata nevoie, atata timp cat am un buget mediu si nu imi permit sa arunc in dreapta si stanga 🙂 evident ca mai scap si eu, ca sunt extrem de curioasa de anumite produse

  • O cascheta sau cum s-o numi, folosita pt piscina, inot ca sa nu iti ude parul nu ar fi buna ?

  • foarte faine esarfele animal print, stii ca am o slabiciune pentru tot ce inseamna animal print ;)) iti vine foarte bine, ai putea sa porti si pe strada la anumite tinute!

  • stilistele da, mai la toamna, adica peste vreo 2 saptamani. am si papuceii aceia… 🙂

  • Culmea ironiei, eu pana acum am fost doar de 2 ori la plaja. siii …… stau in Constanta :))

  • emel, stii tu povestea cu pantofarul… 🙂

  • tu iti protejezi parul? nu prea se vede :))

  • visina, probabil ai nevoie de ochelari, then. Mai vezi si alte posturi.