Review

Crema anticelulită Balea, dm (review)

Când sunt la DM (ca şi în alte locuri dragi de shopping, de fapt), nu mă pot abţine să nu iau şi să testez chestii noi. Îmi căutam o cremă anticelu de la Cosmetic Plant, dar nu aveau ce îmi trebuia mie aşa că mi-au picat ochii pe Balea.

Cutiuţa drăguţă, ambalaj de plastic, cremuţa albă, nu foarte parfumată, cremoasă. Scrie pe ea un soi de No. 1, acuma nu ştiu ce, e cea mai vîndută, cea mai eficientă, habar n-am, nu pricep germană. Cică e cu ginko, cafeină şi  alge şi conferă pielii elasticitate şi fermitate. Descrierea v-o ataşez în poză că-i prea mult de transcris.

 

Ce zic eu? Că nu prea m-a încântat. La partea de hidratare nu e nu ştiu ce, nu se compară cu cea de gălbenele de la Cosmatic Plant, pe care o căutam (şi e care am găsit-o, finally, la gramaj mare). Preţul e acelaşi, cu un leu mai puţin decât cea de la CP, gramajul mic. Nu mai ştiu cât, vreo 13 lei/300 ml. Nu pot să zic că nu am văzut nimic după utilizare aproape zilnică cu Relax&Tone (ca de obicei), dar nu m-a prea impresionat. Nu am de zis prea multe despre ea. Şi nu o recomand.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

 • Mna,mai greu sa straluceasca crema asta la pretul pe care il are…mai are si Balea cateva exceptii (demachiantul bifazic, spre ex), dar nu multe…

 • crema cu galbenele de la CP la 300 ml e 17 lei si cea la 500 21 lei si sunt f bune

 • mai este o crema anticelu foarte buna la herbagen, undeva la 17-18 lei, insa e mititica, 150 ml…insa hidrateaza foarte, foarte bine.

 • Dar cremele astea anticelu va scapa de celulita (macar putin) ori ba? Ca pentru hidratare poti folosi orice crema de corp, nu neaparat anticelulititca. Eu am de la elmiplant anticelu dar marturisesc ca uit sa o aplic. Am luat-o..nu stiu de ce, insa am citit pe net tot felul de opinii contradictorii despre cremele astea “miraculoase”.
  Offtopic, Sigina, de ce blogul tau se incarca foarte greu?

 • eu sunt de parere ca n-o sa faca minuni o crema, insa sportul+stil de viata sanatos(asta include alimentatia, somn suficient,no smoking, pentru ca favorizeaza aparitia celulitei) poate fi ajutat si de o crema de genul acesta, eu am observat rezultate ce tineau de fermitatea pielii si de un aspect mai placut, neted, dar la strangerea pielii intre degete se observa in continuare un usor aspect de coaja de portocala(ce-i drept, eu am celulita putina si nu foarte evidenta).Crema singura nu cred ca poate sa faca minuni, ea ocupandu-se de aspectul exterior la nivel superficial(deci ameliorand efectul), nicidecum cauza.

 • Buna,
  Nu ai incercat crema supliform de la hofigal? Sa stii ca e foarte buna. Nu stiu daca face minuni-pt ca nu am folosit-o mult timp, dar hidrateaza foarte bine si imbunatateste aspectul pielii.

 • Alina nu am incercaty-o inca, dar mersi de pont. Acum sunt iar cu cea cu galbenele de la CP