Review

Tone Correcting Concealer, corector lichid, de la e.l.f. (review)

Fiindcă nu prea puteam să mă laud că mai am corector, mi-am comandat corectorul lichid de la elf acum ceva vreme şi l-am şi folosit până acum, cât să îmi fac o părere. De obicei am tenul impecabil, dar nu-s perfectă şi uneori mai apar mici chestiuţe ce tre acoperite până la rezolvarea lor 🙂

Având tenul foarte deschis, mi-am comandat nuanţa Ivory şi am nimerit-o. Elf zice aşa despre corector:  “Acopera acele pete de roseata nedorite, cearcanele si cosurile! Tratamentul multi-tonal cu silicon mascheaza imperfectiunile tenului si roseata, lasand pielea cu un aspect sanatos. INSTRUCTIUNI Folositi aplicatorul cu burete pentru a amesteca si aplica corectorul lichid. Folositi zilnic. Greutate neta:2,3g”

Ce zic eu: Având o consistenţă lichidă, uşoară, am avut mari dubii că va avea o acoperire bună. M-am gândit că nu se va vedea cine ştie ce diferenţă, dar la aplicare am observat că a estompat din cearcăne şi alte imperfecţiuni au fost acoperite cu succes, chiar dacă e tare lichid. Am rămas plăcut surprinsă, aşa că eu zic că merită. Numai la lista de ingrediente nu m-am uitat, am preferat să închid ochii la ele, dar le găsiţi aici, dacă vreţi. Îmi place metoda de aplicare cu pensuliţa-bureţel ca de glos, punctez unde am nevoie, apoi întind cu buricele degetelor. E foarte uşor de folosit, fără multă mâzgăleală. I like.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Eu din pacate nu m-am inteles cu el. 🙁

    Te pup!

  • Si eu am corectorul asta dar cred ca in alta nuanta.
    E chiar bunicel 🙂

  • Il am si eu, e ok…la mine nu face fata la cearcane, though :)) pup!:*

  • Mie nu mi-a placut, nu acoperea mai deloc si in cateva ora parca disparea de pe fata, chiar daca am ten uscat si in mod normal produsele de machiaj tin destul de bine. Se pare ca totul depinde de la persoana la persoana.