Review

Slip Into… Apă de toaletă de la Avon (review)

Singurul parfum pe care mi-l cumpăr e parfumul meu de sulfet de la Dolce&Gabbana. Am avut o tentativă de cumpărare cu Nina şi cam atât. În rest le primesc cadou, eu sau mama (iar mama mi le plasează mie). Ador parfumurile, doar că mai nou am prins o pasiune pentru cele naturale, gen Esenţele Ameliei. Dar nicio grijă, mă dau cu toate 🙂 Am avut ani de-a rândul un fix să folosesc doar un parfum anume pe sezon, acuma m-am schimbat, port ce îmi tună de dimineaţă 🙂

De data asta am primit Slip Into… de la Avon. Nu ştiu cât e de nou sau când a apărut. Cred că e destul de recent, după cum am gugălit pe net. N-am fetişuri numai cu parfumurile de mari case, esenţialul este să îmi placă şi să fie durabil, chiar dacă se întâmplă să-mi predomine în “budoar” 😛 parfumurile de marcă. Slip into… este un parfum floral, îl şi vezi după ambalajul mov. Categoria zice-se că e floral orientală, cu note de frunze de violetă, orhidee, ambră. Miroase bine dar, vorba doamnei Viorica Opris, doamna parfumurilor Vioris din Cluj, o floare… miroase ca o floare :). Bine, cred că se referea la cele gen trandafir, lăcrămioare… nu pot să difere prea mult de la o marcă la alta. Eu am extrapolat. Desigur, la amestecuri trebuie să ai o oarecare iscusinţă.

Parfumul e uşor dulce, îmi place cum se îmbină cu mirosul meu, nu e greu ca şi alte buchete floral orientale, are o rezistenţă medie bunicică, aş zice. Oricum, parfumurile Vioris pot concura oricând cu cele de la Avon şi Oriflame, aşa că dacă ar trebui să cumpăr sau să îi iau cuiva, sigur aş alege unul din minunatele parfumuri Vioris. Dar l-am primit, calul de dar nu se caută la dinţi, îmi place, nu pot să zic că îl recomand sau nu fiindcă ţine de gusturi. E un parfum ok. Îl folosesc, deci îmi place.

50 ml, mai jos e lista de ingrediente:

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

  • Mi-a placut si mie. Dar din pacate nu prea e persistent. 🙁

  • Anda, ma gandeam ca pielea mea e mai pretentioasa 😛 nu orice parfum sta mult pe mine. de aia zic, cred ca Vioris le depaseste pe astea cu mult si dna Viorica spune si ea ca ii concureaza oricand parfumurile cu astea.. e ok, dar n-as da banii pe el.

  • Da, il am si eu, si nu persista absolut DELOC. Nici nu ma mai astept la altceva de la parfumurile Avon.

  • nope, not a fan… a fost unul singur care mi-a placut de la Avon, nu retin numele, anyway, de cand am dat de primul D&G light blue, nu m-am mai intors la Avon, Oriflame, etc…;))

  • stilistele, al meu e cel rosu.. de multi ani 🙂

  • Eu l-am primit de la “soacra mea” si imi place tare mult. Mi se pare un parfum dulceag tocmai bun pt primavara. Si este nou fiind in catalog de max 3 campanii.

  • Tocmai l-am achizitionat si eu, imi place tare mult, desi nu sunt o adepta a categoriei floral orientale. Imi plac parfumurile fresh, fructate. Dar asta e chiar pe gustul meu.

  • Nice, da, miroase bine.