Review

Crema de mâini cu ulei de cătină şi măsline, Cosmetic Plant (review)

Încep prin a vă spune că eu şi cremele de mâini nu prea avem afinităţi, fiindcă nu i-am prea văzut utilitatea. Am creme de corp, uleiuri, uneori mă dau pe mâini cu surplusul cremelor de faţă. Dar cum cadouaşul Cosmetic Plant m-a blagoslovit şi cu cremă de mâini, am zis că nu se poate să îi dezamgesc, aşa că e prima cremă de mâini pe care am folosit-o constant!

Descrierea oficială:

Hrănitoare şi hidratantă prin vitaminele (A, E, F, D) şi acizii graşi esenţiali din uleiul de cătină şi cel de măsline, crema creează pe piele un film protector, emolient şi regenerant. Aplicată de fiecare dată după ce mâinile au venit în contact cu apa, săpunul sau detergenţii, acestea vor fi mereu tinere şi catifelate.

Experienţa mea: V-am pove la început cât de “entuziasmată” am fost de crema de mâini. Doar căăăăă…. după prima folosire mâinile mi-au devenit mai catifelate, aşa cum nu devin după cremă sau loţiune de corp, uleiuri sau mai ştiu eu ce… am zis “wow, nu mai am piele de crocodil!” şi am continuat să folosesc, mai am jumate de tub. Cred că până acum nu am realizat cât de aspră mi-era pielea pe mâini…Are o culoare portocaliu-gălbui, pal, cătina are un colorant foarte puternic, ar fi fost minciună să fie crema albă. Miroase plăcut, discret şi intră bine în piele. Nu rămân mâinile unsuroase şi totuşi sunt atât de bine hidratate! Nu prea am ce să adaug, decât că sunt de acord cu descrierea :)) Şi n-am decât cuvinte de laudă, am fost plăcut suprinsă.

8,70 lei/100 ml? Cu siguranţă merită! Da, recomand. Găsiţi atât produsul cât şi lista de ingrediente pe site-ul Cosmetic Plant.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (11)

 • Fara nicio legatura, ma amuza cei 666 followeri :)) Felicitari :>

 • I ♥ it! Miroase super, are efect super, tot ce vrei!:)

 • Si eu sunt mega-incantata de crema asta! Merci, Anda, ca de la tine o am!

 • Anda, Sadie, asa e! chiar catifeleaza mainile super misto.

 • Sigina, mi-am luat si eu crema. Imi place mult. Eu sunt aproape dependenta de crema de maini (am cate una in dormitor, in sufragerie, in masina, la birou…). Aceasta recomandata de tine este printre cele mai bune. Felicitari pentru blog. Te urmaresc frecvent. Te puup.

 • @augusta, in schimb eu nu foloseam niciodata, mi se parea nefolositoare, doar avem crema de corp ;)) acuma sunt si eu “dependenta” de ea, face niste maini fineeeee…
  multumesc pentru aprecieri, esti o scumpa, te mai astept :* … si cu comentarii 😛

 • Sigina stii cumva de ce nu se mai pot comanda produsele cp pe site? Si vad ca acum l-au trecut in engleza. Nu ca ar fi o problema dar mi se pare un pic ciudat ca nu au si optiune pt lb romana.

 • mi-a fost de mare ajutor recomandarea ta. multumesc

 • magda, inca o folosesc 🙂 alta, nu tot aia