Outfits

Ce minunăţii mai fac fetele de la Corrsage…

V-am arătat mai demult blogul prietenelor mele, n-am mai intrat nici eu demult să văd ce au adăugat până azi, şi azi am rămas gură cască în faţa ecranului.

Mi-au plăcut eşarfele din flori de primăvară. Au zis că sunt primele şi ultimele pe care le fac, că intră mult de lucru în ele. Iar preţurile sunt super mici, având în vedere că-s unicat. Oricum, cam tot ce vedeti e unicat şi realizat numai manual. Şi la broşe, chiar dacă o anume culoare e folosită şi la altă brosă, e în altă combinaţie sau alt model, deci nicio şansă. Firele sunt din străinătate, se termină la o broşă două, deci nicio şansă să le mai găsească la fel. Nu ştiu voi, dar eu sunt ceva de genu “omg omg omg!”.

Colierele sunt super mişto. Bile îmbrăcate manual, şnurul croşetat manual, tot-tot handmade. Ce îmi place cel mai mult e că pozele sunt de calitate bună, că poţi să le măreşti cam de 2 ori astfel încât să poţi vedea foarte bine detaliile. Apoi florile de pe colier şi bănuţii croşetaţi arată priceless. Îmi plac lucrurile pe care nu le vezi chiar pe toate gardurile. Nu dau în icter dacă văd la cineva ce am şi eu, doamne fereşte, nu-s chiar aşa extremistă, dar ador lucrurile de calitate, unicat sau serii limitate. Şi cu nişte accesorii din acestea, chiar dacă eşti îmbrăcată din cap până în picioare cu haine de duzină – frumoase, dar de duzină, poţi să ieşi instant din anonimat. Plimbaţi-vă pe acolo după broşe, pe alea nu le-am mai linkuit că v-am zăpăcit cu ele în postul anterior. Acum sunt entuziasmată de coliere şi de fulăraşe. O să pună şi ceva bentiţe, eu am dat o comandă specială, sper să fac poze cât de curând să vedeţi.

P.S. Le găsiţi şi pe Facebook.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • Toate accesoriile acelea arata superb! Sunt tare tare dragute! Abia astept sa ne arati ce primesti!:*

  • Maddailade, am deja niste brose, by default. Da si dinainte sa isi faca site 🙂 Ca friends are friends 😛 Ne stim demult..

  • da cred că e de muncă la ele…sunt foarte drăguțe…respect pentru grija cu care le fac…bravo! :X

  • foarte frumoase accesoriile….colierul acela alb…mmmm…..:X

  • Iiiii, ce frumos!:X