Review

Brioşă de baie Marillys (review)

V-am zăpăcit deja cu săpunurile naturale, ştiu, dar ăsta e ultimul săpun pe care îl mai aveam în testare şi oricum, nu le puteam încerca pe toate odată ;))

Am lăsat brioşa de baie la urmă, că arată aşa yummy şi am zis că o savurez la sfârşit 😛 Iată care e descrierea oferită de Marillys:

“La baza sapunului Prajitura am pus sapunul cu laptisor de matca. Asa ca veti avea parte de o piele catifelata si intinerita.
Sapunul Prajitura este emolient, spumant si cu miros natural. Nu doar curata ci si hraneste pielea datorita uleiurilor naturale vegetale .
Ingrediente pure, naturale, fara chimicale toxice fara parfumuri artificiale, fara adaosuri straine naturii; coloranti, conservanti sau parfumuri sintetice.
Ingredientele sunt:
ulei saponificat (cocos, masline), ulei de samburi de struguri, ulei de ricin, laptisor de matca.
Fiecare sapun cantareste 100 grame.” Şi costă 15 lei 🙂

Ce spun eu: săpunelul meu-prăjitură are, drept decoraţiune, un beţigaş de scorşişoară în el, lângă bobocii de trandafiraş.  Arăta demenţial şi până nu l-am pus în baie să mă spăl cu el am tot salivat de câte ori am dat cu privirea de ea, că e o ea, o prăjiturică de baie. Arată…. yum, yum, yum… Şi cei care au venit la mine au atentat la ea, crezând că-i de mâncare ;))

Aparent, beţigaşul de scorţişoară e doar de decor, dar nu ştiţi voi ce util e la imobilizat săpunul în mâna!! El având forma asta ciudăţică, cred că ar fi dificil de ţinut în mână, mai ales cât e mare şi până se mai consumă. Foarte bună idee, nu alunecă din mână datorită beţigaşului.

După 3 săpunuri de la Marillys m-am obişnuit cu mai puţină spumiţă, la început mi s-a părut ciudat. Dar puţintică spumiţă face, se face cremos pe piele, spală bine, e fin. Adică e cremos pe piele, îmi face pielea super, nu am ce să-i reproşez 🙂 Nu se consumă repede, de altfel nici cel cu lăptişor de matcă nu s-a consumat prea repede, încă mai am din el. Asta îmi place. Nici acest săpun nu are vreun parfum puternic, vad că nici măcar de ulei esenţial nu foloseşte, e ok. Doar puţin de tot se simte ceva parfum, cel al ingredientelor naturale. Îmi place la nebunie săpunelul acesta, l-am mâncat cu privirea de N ori până am început să îl folosesc.

Da, îl recomand cu mult drag, arată bine, face terapie vizuală, aromaterapie şi îngrijeşte pielea. E un săpun delicat, adorabil. E greu să zic care din cele 3 săpunuri Marillys îmi place mai mult. Cred că, dacă ar fi să aleg, ar fi cel anticelulitic pentru că e practic şi lasă o piele incredibilă şi pe acesta, pentru frumuseţe şi delicateţe 🙂 Apreciez produsele Marillys, sunt naturale… aşa cum ies ele, cu ingredientele doar.

Deci – da, da, da Marillys! Îl găsiţi aici, printre altele. 😀

Produs primit în testare de la Marillys.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Doamne, e superb :X

  • arata f bine. ma tenteaza si pe mine…sa-l mananc 😉

  • Yummy yummy!<3

  • n-as putea sa-l dizolv la spalat…l-as pune in farfurie in bucatarie sa fac farse prietenilor :))

  • Stilistele, discretul parfum il tradeaza 😛