Lifestyle Review

Lipikar Lait, lapte de corp de La Roche Posay (review)

A trecut ceva vreme de la primirea kit-ului, m-am lăsat pe tânjeală cu încercarea produselor La Roche Posay fiindcă am avut altele, prioritare :D. Cele care l-au primit, la rândul lor, şi-au făcut probabil o părere deja, eu o să o scriu pe a mea.

Descrierea oficială ar fi asta:

“Piele foarte uscată la adult sau copil. Emulsie de corp hidratanta tip Ulei/Apa, cu o inalta capacitate de reconstituire a filmului hidrolipidic propriu pielii. Opreste deshidratarea pielii. Utila in caz de uscaciune cutanata severa la adult (corp) sau copii si sugari (fata si corp).”

Fiind mostră din kit, al meu mi-a ajuns pentru a mă da pe corp o singură dată şi încă un pic pentru o tură următoare, pe picioare. Se absoarbe repede, hidratează bine, nu lasă senzaţie de unsuros. Nu are parfum, îmi place foarte mult La Roche Posay. De fapt, îmi plac dermatocosmeticele fiindcă sunt realizate de experţi care ştiu ce pun acolo, în plus, agenţii de penetrare sunt importanţi, pentru ca produsul să nu hidrateze doar la suprafaţă. După aceea îmi plac cosmeticele naturale handmade, deşi la nivel profi sunt cele deramato, din farmacii şi tolerez bine şi firmele noastre româneşti, care se străduiesc să le realizeze cât mai aproape de natural.

Din păcate, n-am lista de ingrediente. O fi fost pe cutie şi-am aruncat-o?

Voi aţi încercat-o? V-a plăcut?

P.S.Nu uitaţi de concursuleţ, uitaţi-vă pe blogul link-uit de mine, poate vă face cu ochiul ceva 😉 Come on, vine primăvara. O aducem cu forţa!! ;)) Pupici :* :*

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

 • Hey! Am eu varianta intreaga a produsului la vanzare Daca te intereseaza uite aici mai multe detalii http://notanothermakeupblog.blogspot.com/2011/02/huge-blog-sale.html

 • Buna! Este un concurs interesant aici, daca tot iti place LRP: http://www.facebook.com/pages/La-Roche-Posay-Romania/150210221665304
  Se termina azi la ora 18.00. Succes, daca te hotarasti sa participi 😉

 • Si eu am primit kit-ul de la La Roche Possay si inca nu am incercat Lipikar, tot l-am pastrat pt ocazii speciale ;))
  O sa il folosesc cat mai curand.

 • Cum nu miroase? eu am tubul de crema, nu mostra, si chiar are parfum, foarte fain de altfel..

 • Am incercat si eu versiunea asta mini a lotiunii, dar am preferat s-o folosesc numai pe maini, atunci cand imi simt pielea uscata. Ce pot sa zic este ca imi place ca nu este grasa si hidrateaza suficient cat sa imi lase pielea fina si moale. Nu prea suport de fel lotiunile grasute, imi place sa se absoarba de tot si sa nu le mai simt. Cam asa este si in cazul lui Lipikar.
  Te pup!

 • Am primit si eu kit-ul, iar cremutza asta i-am dat-o mamei care a folosit-o pe gat si decolteu si a ramas foarte multumita, mama avand pielea foarte uscata.