Lifestyle

Giveaway-ul mortal al Ioanei. Şi întrebări de la cititori.

Stilistele organizează un giveaway suuuuuuuuuuuuper drăguţ, irezistibil chiar şi pentru mine, care nu mă pot plânge că nu am lucruşoare. Nu-i aşa că geanta din poză e adorabilă? Intraţi iute aici şi citiţi regulile de participare, ca să puteţi să o căştigaţi 😀

———————————

Întrebari de la cititori, poate mă ajutaţi

Andreea mi-a lasat un comentariu out of topic la un post, aşa că eu zic să îl dezbatem aici. Spune aşa:

“buna fetelor…am nevoie de putin ajutor din partea voastra…m-am vopsit bruneta shi imi place foarte mult cum imi sta…dar problema este ca atunci cand ma spal pe cap imi iese foarte multa culoare…cam la o luna trebuie sa ma vopsesc iar…nush ce sa fac…ce ziceti…”

Eu sunt expertă în blond, iar din blond nu iese culoarea, aşa că nu mă bag unde nu-mi fierbe oala. Totuşi, ştiu de la prietene cărora le mai ieşea culoarea că iese tot mai puţin pe măsură ce te speli. Ar trebui folosită o vopsea de calitate şi, zic eu, căutate produse care să fixeze culoarea. Se mai poate folosi şi şampon colorant pentru revitalizarea culorii, între vopsituri. Aşa mă gândesc eu. Voi ce ziceţi?

P.S. Nu uitaţi de giveaway-ul meu de un an, mai e o săptămână de înscrieri 🙂 Pupici :*

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Nu stiu ce sa zic eu cand ma faceam cu casting tot timpu primele 2-3 spalari iesea din culoare si dupa nu mai. Bine castingul se cam duce treptat el de pe par.
    Da din cate stiu si mama mea care se vopseste cu produsele de la coafor, cand se spala prima oara iese putina culoare.

    Cred ca depinde de ce vopsea a folosit, cele fara amoniac ce sunt mai mult nuantatoare cred ca ies mai mult decat cele profi.
    Eu una as zice sa foloseasca sampon si balsam pentru par vopsit si poate sa incerce si alta marca de vopsea de par. Poate chiar un vopsit profi la vreun salon.

  • Conteaza si vopseaua, conteaza si cum suporta parul pigmentul, conteaza foarte multe lucruri cand vorbim de nuante inchise. Eu am fost de ceva ori bruneta si stiu ca iese destul de usor. In general vopseaua profesionala iese mai greu din par si recomand vopsirea la salon. Eu nu am avut probleme cu despicarea firelor de par cu Koleston Perfect, spre exemplu.

  • Jules, asa ma gandesc si eu, when in doubt, ask experts 🙂 La blond ma pricep, ca-s de 11 ani.. 🙂 la alte culori, n-am pretentia…