Outfits

Geanta vintage a visurilor mele…Accept sugestii!

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu când mă gândesc la geanta ( (*) )pe care am avut o pată uşoară de câteva săptămâni şi care s-a accentuat enervant în ultimele zile, mă gândesc să “sap” până o găsesc. Şi am şi săpat până acum ca să vă arăt modelul exact, nu vreau un model evoluat de la acesta, ci aşa, dar nouă. Fiindcă de tare ce-am săpat am intrat peste munca arheologilor şi uite ce a ieşit la iveală:

Acuma, să mă înţelegeţi… ador modelul de medical vintage bag a la Dr. Quin, îl visez de câteva nopţi, din piele neagră sau maro, dar un pic mai nouă…. nu cu toţi acarienii, tifosul şi holera pe care le poate avea în ea, în stare latentă :))

Numai că mi-e tare greu să găsesc o reproducere modernă a unei asemenea genţi. Sunt convinsă că există, însă nu aş vrea să fie foarte scumpă că n-am dat şi peste o mină de aur în timp ce săpam după geantă, da? ;;) Deocamdată caut pe ebay, aş lua, în ultimă instanţă şi una din asta… chiar de pe la 1900 toamna (în fond, ce, bunicul meu s-a născut atunci…ce-i mare lucru un secol…eu am un pic peste un sfert de secol…) … aşa, şi să fie recondiţionată – schimbat interior, dezinfectat (la partea cu dezinfectatul aş vrea să fiu musai de faţă, să mă asigur că se face properly), apoi lustruit cadrul acela şi colturile, vopsite, vopsită pielea… numai muncă de resturator, poate, poate găsesc pe careva de la arte. Da stai să o luăm cătinel, că încă n-am geanta. Deci voi, dacă vedeţi în magazine ceva aşa (aşa vorbesc, de parcă are cineva vreo şansă să stea prin magazine mai mult ca mine but still…poate şansa..), în second-uri, take a pic, reţineţi-o, send pic şi poate reuşesc să o iau… ;))

Gluma ca glumă, dar eu chiar vreau una din asta. Fiindcă sunt o clasică modernă, uneori uşor extravagantă, şi mi-ar plăcea enorm o geantă de asta. Să fie măricică, gen geantă XL. Nu mă ajută micimile, am multe de cărat mereu.

Modelul în creion poate arată mai bine, ca să vedeţi dincolo de… un vintage extrem al celei de sus:

Mi-l doresc enorm pe negru. Colţarele ar arăta mortal în auriu sau argintiu, da dupa aia e dilemă cu accesoriile, aşa că probabil le-aş vopsi eu cu lac în culoarea genţii..

Vreau … 8->  :-”

Dacă nu şi nu, atunci măcar din categoria geantă vintage de doctor să fie. Ar mai fi un model drăguţ, nu-chiar-atât, dar noa, merge. Tot recondiţionat, desigur

Şi nu ştiu voi, dar eu când mă uit la ce seringă (x_x ) avea geanta asta în ea şi ce ustensile, mă bucur imens că trăiesc în secolul XXI şi că pot să aleg din trecut numai ce vreau eu…….. voi??..

Later edit: Alice mi-a lăsat în comment un site drăguţ din Anglia, cu free shippig worldwide. Cine ştie.. 🙂

Later edit 2: Please share it on facebook, da de vede cine trebe si imi gaseste suprema geanta. O platesc, nicio grije 😀

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (23)