Lifestyle

Parfumul Jimmy Choo, la Sephora

Într-un final neaşteptat, am primit un fel de comunicat de la Sephora, pe mailul de job. Mă şi mir că şi-au amintit de unele din atribuţiile de PR (sau de mine, mai ştii?). All in all, acest parfum mirobolanto-bestial cică se găseşte în exclusivitate la Sephora. Nu ştiu dacă mi-au trimis comunicatul din greşeală sau pe bune, oricum e aproape o săptămână de când îl am. Asta fiindcă e în engleză, iar eu nu mă străduiesc să îl traduc.

Parfumul pare super interesant, după descrierea din comunicat:

The fragrance

Jimmy Choo Eau de Parfum expresses an aura of strength and beauty. Glamorous in attitude, confident, intelligent and with a sense of fashion and fun, the fragrance is a modern Fruity Chypre with warm, rich, woody depths. It’s a fragrance inspired by modern women – strong, empowered, beautiful, seductive and alluring with a hidden and mysterious sense of confident sexuality. With luminous green top notes providing an initial burst of .refreshing brightness, bringing a sensation of glittering radiance. At the heart, an aura of rich and exotic Tiger Orchid lends a creamy seductiveness as the fragrance evolves. Lingering sensual base notes of sweet toffee meld with Indonesian Patchouli to leave a subtle, sensual memory on the skin.”

Cu note de vârf fructate şi cele de bază lemnoase trebuie să fie mişto, o să mă duc să îl miros 🙂

Văd că l-au pus pe site. Ce bine că au newsletter…

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (11)

 • sa aiba oare vreo legatura cu ….Douglas? concurenta, care e acum si in Romania? anyway, e si asta un inceput, nu conteaza care sunt motivele …..bine ca ai cu cine discuta, intr-un final.

 • Stilistele, chiar ma mir, cred ca totusi mi l-au trimis din greseala, comunicatele de presa se trimit gata traduse in romana, plus ca am si foto in marime de afis, deci am toate dubiile. M-as bucura sa ma tina la curent mai des. 🙂

 • Chiar sunt curioasa cum miroase. Prea mult tam tam in jurul lui. La fel ca la Womanity, pe care la fel, n-am avut inca ocazia sa-l miros.

 • Womanity pute. Ma fermecase sticluta si am zis ca trebuie sa fie ceva wow. Dar am ramas profund dezamagita…

 • DeeDee, Womanity nu e asa deosebit, Jimmy Choo e mai ok, datorita notelor lemnoase. De flori si fructe ne-am cam saturat..

 • Daca are si un miros la fel de placut precum descrierea e super…
  sper sa reusesc sa-l misros cat mai curand:)

 • Alesya, miros fain notele lemnoase. E un parfum reusit. Acuma, doua nasuri nu simt la fel 🙂

 • Ar cam trebui sa miroasa bine:)

 • Daca taceai, filosoafa ramaneai…”ar cam trebui” era corect…n-au ce cauta doi “i” :))

 • Draga Sigina in ceea ce priveste comunicatul in limba engleza, parerea mea este ca ar trebui sa le primiti mereu in aceasta limba sau in alta. Poate cel putin traducerea ar fi diferita. M-am saturat sa citesc in toate revistele, site-urile si blogurile acelasi text. Traducerea ar putea personaliza un pic textul. Dar cu siguranta este mult mai usor sa dai copy paste dintr-un comunicat in limba romana. 🙂
  O zi frumoasa si multa inspiratie!

 • este superb parfumul, il recomand cu placere