Outfits Review

NOTD şi OOTD for a regular day… :)

O să pun şi unghiuţele anterioare şi cele de acum, că nu am prea avut vreme în ultimele zile. Încerc, în weekend, să fac “cură de dezintoxicare” de net, dar “recidivez” adesea ;))

Un lăculeţ ce l-am avut pe unghii săptămâna asta a fost un roşu interesant, care în poză n-a prea ieşit exact ca în realitate cu toate “efectele” speciale de care dispun. Lacul e Farmec “ultrarezistent” zice, primit cadou, ştiţi că la mine la gel ţine orice, deci n-aş cumpăra un Farmec care e şi scump şi nici nu au varietăţi foarte multe. Pentru unghiile naturale însă, o fi mai bun decât altele. N-are număr, l-am întors pe toate părţile.

Şi lacul pe care îl port acum l-aţi m-ai văzut în postul “almost camel”, lângă acela. Nu cred că l-am mai postat cu unghiuţe. Aşa cred :-?? E un cafea cu lapte, nr 56 de la Farmasi.

Şi acum, OOTD – o zi obişnuită. Fără extensii, genutze, lentile. 🙂 Să ştiţi că nu port “accesoriile” tot timpul. 🙂 Îmbrăcată prost sau mai puţin prost, pe astea am pus mâna primele, din dulap. Am văzut soare afară şi am zis că mă pot îmbrăca mai subţire… noroc cu căldura din maşină.

Gecuţa în stil militar, botinele Bershka, pantaloni Stradivarius… scoşi de la naftalină, că i-am luat prin 2005 :)), geantă XL Melo e Grano.

Eşarfă de la Maria (clujencele ştiu), cu imprimeu floral şi imprimeu pătrăţos :), apoi “cârpuşoarele” ieşite toate, cum le zic ai mei ;)) maieu alb/bluză maro basiscs Bershka, vestuţă neagră Bershka (de fapt, cam tot dulapul meu e Inditex, numele magazinelor mai diferă ;)) ), curea no name din piele, cu o cataramă mortală 🙂

Cerceluşii nu se văd, sunt… metal antichizat spre kaki, o pereche din colecţia de cercei din această culoare de metal, ce mă pasionează pe mine lately.

P.S. Păr nestilizat în niciun fel, asta rar se întâmplă, să nu âmi aranjez părul nicicum, makeup foooaaaarte natural, Pixie contribuie la asta..  😀

P.S. 2. Nu uitaţi de giveaway-ul meu de un anişor! 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (9)

 • Am notat oja Farmasi!

 • arati mortal! vin maine la tine sa te vad :*

 • cine-i cea mai frumoasa pisi blonda? cine? tu esti!! :p :*

 • Absolut superb lacul de la farmasi. Te-am intrebat de el.. am fost sa imi cumpar insa din nefericire in orasul meu nu se mai comercializeaza farmasi. Abia am gasit uitate de mult la un magazin cateva oje. Evident nu o avea nici pe aceasta nici pe 58. Insa am gasit una oarecum asemenatoare care imi place cat de cat.

 • diana, vezi ca au magazin online, le poti comanda. daca nu, iti trimit eu. uite http://farmasi.ro/farmasi-nail-enamel-p-34.html

 • nr 56 de la Farmasi e superb! Iar unghiutele tale sunt tare frumoase!

 • Superbe amandoua ojele! Pe cea rosie o am si eu.
  Legat de outfit, arata super fain!
  Si da, esarfa de la Maria e chiar frumoasamm clujencele stiu! :)) :*
  Pupici!

 • ce “faine” is unghiiiile ;;) mi-as pune si eu da ma tem sa nu mi le rezolv repede … nu-s sensibile? 😀

 • stefi, deloc, e mit urban, daca ai o manichiurista buna. nu tre pilita f tare unghia naturala. si nu trebuie pus stratul de gel gros, ca arata ca niste copite