Lifestyle Review

New NOTD “mozolici 2” + IMPORTANT despre entry-uri incomplete la giveaway

Am fost la umplre cu gel şi a trebuit să îmi şterg mozoliciul cu roz şi galben, dar mi-am făcut acum altul cu Golden Rose albastru închis (n-are număr) şi auriu  nr. 41. 🙂

Tot pe grabă, că unghiile-s făcute seara la mare oboseală şi m-am mânjit, dar evident, mai spăl nişte vase şi se duce de pe margine 😀

GIVEAWAY

Şi acum posesoarele entry-urilor incomplete la giveaway, nu uitaţi, concursul se încheie diseară, dacă nu respectaţi ambele reguli, trebuie să vă descalific, fiindcă nu e corect faţă de ceilalţi participanţi.

Următoarele persoane au entry-uri incomplete, lipseşte recomandarea către blogul meu.

Mana Maria

Ciocoiu Nicoleta

Una din conditiile de participare la giveaway e sa recomanzi acest blog fie prin blogpost pe blogul personal, fie pe email catre 3 prietene, intre adresele carora sa ma incluzi si pe mine la BC sau CC, cum doresti, să pot verifica dacă recomandarea a fost făcută. E una din cele doua conditii, e simplu.

Daca ai trimis deja cumva mail la 3 prietene, atunci intra in Sent la tine si trimite-mi Forward emailul sa vad ca ai facut asa. Grabeste-te, concursul se incheie maine seara. Atunci nu mai am timp de verificări, cine nu îndeplineşte cele două condiţii, iese din concurs… sorry!

Până acum sunt 33 entry-uri, din care cele două de sus, incomplete. Mai puteţi să participaţi până diseară! Succes! 🙂 Comentarii dacă aveţi, lăsaţi-le aici, că răspund. Pupici!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • wow, ce unghii frumoase 😉

  • vai, pisi, speli tu vase cu unghiile astea?! 😀

  • intreaba-l pe L Mare