Lifestyle

HeLp! Nu găsesc Shimmer powder The One, de la D&G

Îi povesteam vecinei mele de setul meu The One – parfum mare, parfum travel sized şi loţiune de corp, când mi-a arătat o pudră de-a ei, primită cadou din Franţa, tot The One, acelaşi design şi acelaşi parfum.

Pudra este pentru faţă, are o acoperire excelentă şi intră în machiaj, parcă face parte din faţă. Particulele aurii foarte fine nu se văd aşa cum îmi închipuiam, că faţa străluceşte ca un glob de Crăciun, fixează fondul de ten şi durează întreaga zi – văzut la vecina mea. Eu încă nu am încercat-o, că nu mă dau zilnic cu de toate, dar mâine vreau să o încerc şi oricum, mi-o trebe! Să-mi întregesc setul. Arată foarte fain la ea pe faţă.

Ce am văzut eu pe net de cumpărat este doar pudra The One Rose, mie nu îmi trebuie Rose. Aşa că vă rog să vă întindeţi antenuţele şi să mă ajutaţi să găsesc shimmer powder The One (e gălbuie, nu roz, ca The One Rose). O să mă uit şi eu prin magazine, dar tare cred că nu, aşa că mi-ar fi de folos un site serios din afară cu shipping aici, fără preţuri nesimţite de peste 35 de lire (maaaaxim). Am o pată mare şi o vreau! 😀 Pliz, pliz, pliz help me! Thanks girls!

Şi a small swatch (nah, nu se compară cu faţa, dar..):

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)