Lifestyle

Ultima sută de metri până la “tinereţe fără bătrâneţe”

Au rămas două zile din campania antirid realizată de Clinica Artis3, unde e scos la bătaie ca premiu baban tratamentul cu laser cu CO2 fracţionat, o super inovaţie în întinerirea facială, însă nici celelalte două premii nu sunt de neglijat. Adică:

Premiul 2. Un tratament pentru ridurile profunde din jurul gurii şi nasului
– (având un cost de 250 euro)

Care sunt rezultatele acestuia? “Prin folosirea unei combinaţii de toxină botulinică şi acid hialuronic, putem spune că rezultatele sunt spectaculoase şi se menţin chiar şi peste 1 an. În cazul ridurilor foarte profunde se recomandă iniţial sedinţe repetate până la atingerea unui grad de umplere corespunzator.” spune Ovidiu Ivan, medic primar chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă.

Premiul 3. Un tratament botox pentru riduri frontale şi perioculare
– (având un cost de 150 euro).

Despre toxina botulinică se cam ştie, injectarea ei provoacă diminuarea sau chiar dispariţia temporară a ridurilor fine faciale prin paralizia muşchilor faciali, efect care dispare în timp deoarece organismul se reface şi produce noi receptori, drept pentru care procedura trebuie repetată. Nu vă temeţi că veţi deveni inexpresive, botoxul nu se face tam nesam, în orice zonă a feţei.  De obicei zona tratată este treimea superioară a feţei, ridurile intersprâncenoase, ridurile frontale, şi ridurile de la colţul ochiului, (“laba gâştii”). Se mai pot trata ridurile fine ale buzei superioare şi de la colţul gurii. Zonele netratate nu sunt influenţate deci nu este afectat zâmbetul sau alte expresii faciale.

Dacă nu aţi intrat încă pe site-ul campaniei la Întrebări frecvente, e momentul să o faceţi, iar despre botox puteţi afla mai multe detalii aici.

Grăbiţi-vă cu participarea, concursul se încheie mâine, 10 decembrie, la ora 23:59! Dacă vă socotiţi prea tinerele, înscrieţi-vă mamele, matuşile, surorile, bunicile, vecinele 🙂 Premiile se pregătesc să zboare în toată ţara!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)