Lifestyle

Ridurile – o poveste cu happy end

Parafrazând-o pe Coco Chanel, la 20 de ani ai tenul pe care ţi-l dă Dumnezeu, iar la 40 de ani îl ai pe cel pe care îl meriţi. Când eşti frăgeduţă nu te preocupă îmbătrânirea tenului, dar de pe la 25 începe alarmarea: apar ridurile de expresie… şi de acolo, restul “brazdelor”. Şi ne ferim de riduri ca de ciumă, nu? Prevenţia e bună – stilul de viaţă sănătos, mersul la cosmetică şi folosirea zilnică a unor creme potrivite, ajută ceva, dar poţi să fii consecventă? În majoritatea cazurilor, nu prea, poţi să ai perioade, asta da.

Ce facem? Că una e teoria, alta e practica. Timpul, factorii de mediu, nu sunt întotdeauna favorabili, aşa că cred că, la o anumită vârstă, am putea apela fără probleme la mici “retuşuri” realizate de specialişti, nu-i aşa? Că, eheeeeeeei…nu ştia Coco Chanel ce rezerva viitorul… Din fericire, domeniul esteticii aduce mereu inovaţii şi medicii îşi dau silinţa ca veştile să ajungă la urechile noastre. De exemplu, clinica clujeană Artis3, desfăşoară o campanie valabilă pe tot teritoriul României, numită Tu ce faci pentru a scăpa de riduri? Oferind participanţilor nişte premii tentante:

Premiul 1 – Un tratement laser de peeling complex pentru faţă, al ridurilor fine, petelor de pe faţă şi de întinerire facială, în două şedinţe (având un cost de 500 euro).

Premiul 2 – Un tratament pentru ridurile profunde din jurul gurii şi nasului (având un cost de 250 euro)

Premiul 3 – Un tratament botox pentru riduri frontale şi perioculare – (având un cost de 150 euro)

Nu-i rău deloc, nu? Concursul e o şansă de experimenta un aspect tânăr al pielii  fără cheltuieli, aşa că la cât mai multe campanii 🙂 La această campanie pot prticipa persoane peste 18 ani, care să respecte prevederile din Regulament, aflat pe site-ul campaniei. Îndreptaţi-vă atenţia către Articolul 5, unde spune ce trebuie să faceţi pentru a intra în concurs şi premiile ce sunt în joc, menţionate mai sus. De asemenea, secţiunea Întrebări frecvente oferă răspunsuri mulţumitoare, ale expertului în domeniu, Ovidiu Ivan.

Cu un asemenea back up, “viitorul sună bine”, aşa că nu e cazul să ne mai facem griji de apariţia ridurilor.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

 • can I worry oricum?! :))

 • lol stiu ca tu esti stresata de pe acum 😛 pai daca worry, ce rezolvi? 😛 action 🙂

 • Buna!

  Exista o varianta de reducere a ridurilor ( fata, decolteu, maini, celulita, scalp ) cu ajutorul asa numitului “calcator de riduri” -Galvanic Spa – salonul cosmetic portabil!

  link: http://www.youtube.com/watch?v=hbAE-jKupN8&feature=related

  Daca vrei mai multe detalii trimite un e-mail la claudiunemes2002@gmail.com

  Toate cele bune!