Lifestyle

Noua achiziţie: cutiuţă cu aer vintage, pentru ţinut chestii

Când zic “chinezesc”, la mine poate fi vorba doar de mâncare, deoarece eu prin magazinele lor imense rar păşesc. Că ştiţi şi voi de ce. Însă mi s-a zis că acolo mai găsesc şi lucruşoare drăguţe, ca obiecte mă refer, aşa că m-am afundat în Hong Kong, nu oraşul, ci unul din magazinele chinezeşti care nu geaba poartă asemenea nume. Îţi cam mută nasul mirosul de muşama, dar când dai cu ochii de ceva ce îţi place, ignori cu desăvârşire, aşa cum am păţit eu cu cutiuţa asta minunată.

E o cutie foarte drăguţă, în stil vintage – mi se pare mie – atât de adorabilă că mi s-au lipit ochii de ea şi deja mă şi gândeam ce pot să pun în ea. E destul de încăpătoare, cam 25 cm lungime şi 12 lăţime, lucrată slab, ca şi chinezăriile, dar am întărit-o ici şi colo cu Picătura. E mooooooooortală, a fost vreo 20 de lei (iniţial 23, da am negociat că îi erau nişte trandafiraşi dezlipiţi – o nimica toată). Îmi face terapie vizuală, zici că e o cutiuţă de beauty a unei păpuşi. Love it a lot!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

 • E frumusica foc.Si mie imi plac casetutele astea sa ascunda cutiile de servetele tare uratele (unele). E foarte draguta. 🙂

 • Multumesc, eu nu tin servetele, ci alte lucruri in ea. Probabil sub capac, unde e gaura, o sa lipesc o oglinda, sa nu mai fie gaura 🙂

 • Si eu sunt innebunitaaa dupa cutiutele astea, am tot cascat ochii dupa ele in ultima vreme 😀 Dar tot imi iau una (mare) pana la urma, am zis!

  Pentru fetele din Bucuresti interesate de asa ceva: e un magazinas pe langa “Accessories” din Romana cu tot felul de gablonturi dragute foc si prietenoase cu buzunarul 🙂 Merita sa-i faceti macar o vizita. Au si astfel de cutioare, genti, brelocuri, umbrele, suveniruri s.a.m.d.

 • Pacat ca nu este in Cluj 🙁

 • omg….am crezut ca am intrat pe alt blog:)) love the change 😀

 • hehe, anunt in postul de maine schimbarea la fata, aveam nevoie de altceva 🙂 si acu l-am prins in offside pe iubi, sa imi faca tot felu.

 • moaaamaaaaaaaa ce banner ai 😀
  like like

 • @RoxanaCrisan pff.. lorand l-a pus, eu cred ca am blushed instant cand am vazut ce poza a pus acolo. Singurele mele poz(n)e cu decolteu, nuj ce am, am devenit pudica 🙂