Lifestyle

Episodul 3. Lip Injection simplu, de la Too Faced

După ce m-am ars bine încercând lip injection extreme – că deh, a trebuit să sar la ce e mai tare, am trecut pe la Sephora (după o luuungă absenţă) ca să văd ce mai au fain/nou (oh well, a lot of stuff). Daaar… m-am abătut ca Scufiţa Roşie…Şi ce credeţi, am încercat Lip Injection simplu,  dând uitării chinul de mai demult, în care mi-a luat două zile să-mi oblojesc buzele, atât de uscate erau după operaţiune. Cred că am terminat atunci juma de balsam de buze.

Aşa. E a doua oară când folosesc tester, din fericire era unul destul de nefolosit – nu mă miră :D. M-au pişcat un pic buzele, le-a făcut frumoase, dar nici ieri, nici azi nu mi le simt atât de uscate ca după extreme. Totuşi, nu-s chiar moi şi catifelate şi tot necesit balsam – sunt o masochistă – dar măcar ştiu o treabă: nu-mi iau niciun lip injection – fie el extrem sau ba.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Tare :)) Pai vezi partea buna… o cheltuiala in minus :> Eu ma bucur cand nu imi plac niste produse pe care mi se pusese pata :))

  • @Irina hahah, exact!! si eu la fel, cand imi place ceva enorm, si mai e si scump, dar nu imi sta bine, ma bucur ca m-am scapat de o cheltuiala, hehe!!! :)) muierile astea 😀

  • Question: a aparut Book of Shadows III?

  • nu m-am uitat la asta, am fost prinsa de ..noutatile, sa zicem, Benefit. 🙂 😛