Lifestyle

Demachiant pentru ochi, cu gălbenele, Alverde

Împreună cu alte produse, îmi mai luasem şi acest demachiant pentru ochi, pe care l-am alternat cu demachiantul de faţă Herbosophy.

Descrierea, de o traducere execrabilă (cunosc, lucrez, ştiu, e traducere de “2 lei” pagina) zice cam aşa, bine că pricepem: pentru orice tip de ten, nu conţine arome sintetice, coloranţi, conservanţi şi nici substanţe provenite de la animale. Excepţie ceara de albine. Nu conţine substanţe pe bază de minerale. Substanţe şi ingrediente provenite din culturi biologice controlate, uleiuri naturale. Balsamul demachiant înlătură în profunzime machiajul. Untul de shea şi uleiul de jojoba îngrijesc pielea sensibilă a ochilor, în timp ce exctractul din flori de gălbenele calmează şi regenerează pielea. Produs aprobat de medicii specialişti şi testat dermatologic. Balsamul demachiant este special destinat persoanelor care folosesc lentile de contact.

Cam asta era esenţa, în rest se repetă pe etichetă. Ce zic eu: e un demachiant foarte fain, cremos, finuţ, delicat cu zona ochilor. Nu pişcă dacă intră în ochi – de fapt, nici nu am ochi aşa sensibili, doar folosesc tot felul de lentile colorate de contact :P. Are un parfum foarte plăcut, aduce uşor a gălbenele. Într-o primă fază l-am folosit numai în zona ochilor, dar după aceea m-am gândit că e în regulă şi pentru restul feţei. Îmi place foarte mult, nu mai ştiu cât a fost, ieftinuţ, până în 8 lei/100 ml. Nu reuşesc să dau jos eticheta românească să fac poză la ingrediente, dar Alverde e o gamă super naturală şi plăcută, în general.

Şi eu, prostindu-mă ca un copil mic cu jucării noi.. 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Cu alte cuvinte e de cumparat :D.

  • @Iulia, exact 🙂