Lifestyle

Crema de ochi cu Q10 şi ceai verde, Cosmetic Plant – review

Am luat-o de ziua mea, împreună cu alte produse, deci a trecut aproape o lună de când o folosesc aproape în fiecare dimineaţă şi seară. Aproape :D.

Am mai văzut review-uri în această perioadă, dar nu le-am citit încă fiindcă vreau să îmi păstrez nealterată părerea 😛 După ce public, citesc şi alte opinii.

Cremuţa asta se laudă aşa. Am fost încântată de albăstrele, care au un cunoscut rol anticercăn, dar despre asta am câte ceva de spus,mai jos. Nu prea am riduri, decât eventual foarte fine, de expresie, deci mie mi-a trebuit hidratare, în principal. Nu am avut niciun fel de reacţie alergică la ea gen să mi se înroşească în jurul ochilor, chit că nu scrie că e hipoalergenică. Ne-am înţeles bine din prima. Eu am vrut hidratare, ea s-a executat, dimineaţa şi seara. Înţeleg că e una antiîmbătrânire (adică previne formarea ridurilor) şi nu una antirid, de care mă voi feri cât de mult timp va fi posibil (o să încerc să merg cu hidratare mereu, sper să pot).

De cearcăne nu s-a prea ocupat, dar deh, nu mă aşteptam la minuni, că nu e corector anticearcăn. Pungi nu am, ochii mei sunt asiatici, au o altă formă, nu cred că voi avea pungi sub ochi prea curând. Cât despre cercăne… ele pot fi de la oboseală pur si simplu sau pot proveni de la probleme interne, cum ar fi suferinţa ficatului, şi atunci cred că nici măcar albăstrelele “în persoană” nu pot face mare lucru. Deci, în unele cazuri, cauzele cearcănelor sunt interne, geaba dai cu cremă. Ajută, dar s-ar putea să nu te scape de ele. E bine să faci analize, să faci detoxifiere şi să ai un regim de viaţă echilibrat. Deh, cine-s eu să dau sfaturi, cand sar peste somnul de frumuseţe de la 8, 9, 10 seara 🙂

Ok, designul – fooooooaaaaaaaaarte cute! M-a cucerit. Îmi place dozarea cu pompiţă, îmi place că grăsuţa sticluţă e transparentă, ca să vezi cam cum stai cu nivelu… de cremă, normal; îmi place că e reciclabilă (adică eu o voi folosi, când se goleşte, la alte uleiuri şi minuni homemade, aşa plănuiesc EU…). Ador sticluţa. Cantitatea e generoasă, are 30 ml, crema nu conţine parfum, văd acolo pe site ceva ingrediente la care iubitoarele de natural s-ar putea să sară în sus, dar pe mine nu mă deranjează. M-a costat 14 lei dintr-un mag naturist.

Da, o recomand şi da, aş mai lua-o. Dar după ce mai testez altele, că-s o curioasă.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (9)

  • Am vazut-o si eu intr-un magazin, cat pe ce sa mi se lege de mana. Momentan m-am abtinut, dar cred ca voi cadea in pacat la un moment dat!

  • e adorabila!! I love it

  • SI EU O FOLOSESC DE O LUNA, NU E FENOMENALA, NICI PROASTA, E O CREMA BUNICICA, SA ZICEM…CE MA ENERVEAZA CEL MAI TARE ESTE FAPTUL CA DESI ARE POMPITA SI CAPAC DE PROTECTIE, NU STIU CARE ESTE MOTIVUL DE SE INTARESTE, ADICA ZILNIC , PRIMA PICATICA IESE MAI GROASA, INTARITA, SI MA ENERVEAZA CUMPLIT.AS VREAU SA STIU , NUMAI LA MINE ESTE ASA SAU SI LA VOI?…SI O IDEE BUNA CU REFOLOSITUL STICLUTEI…O SA O TIN PENTRU ULEI, FOLOSESC FOARTE MULTE ULEIURI, SUNT FAN ULEIURI….O ZI BUNA SIGINUTZ..SI RESTUL FETELOR..

  • @coco mie nu mi se intareste deloc, functioneaza perfect, nu stiu ce se intampla la tine…

  • NICI EU NU STIU , DAR ASA SE INTAMPLA, ADEVARUL ESTE CA EU O FOLOSESC NUMAI DIMINEATA, NU SI SEARA SI POATE E TIMPUL MAI LUNG…SAU O FI A MEA MAI VECHE…

  • Si eu o folosesc de doua saptamani si o ador! Pupici!

  • Nu pot sa o folosesc 🙁 Eu sufar de sinuzita si am facut alergie la aceasta crema.