Lifestyle

Cel mai mare păcat dulce – Desir Chocolate

Nu e vreo cremă de corp sau gel de duş de ciocolată, chiar dacă sunt la modă, ci sunt trufele mele preferate de cioco, din Central de la parter. Sunt o amatoare teribilă de ciocolată, şi de când am dat de Desir Chocolate, “susţin” afacerea fetei, luând ciocolată de la ea. Am card de fidelitate, de 5% reducere. Scriu despre fiindcă e singura ciocolată vero vero belgiană din Cluj, mai e ceva asemănător în mall-uri, da nu se compară cu Desir Chocolate.

Scriu postul ăsta ca să vă fac nişte recomandări, şi totodată ce să NU luaţi – fiindcă îmi place MIE. 🙂 Să nu vă atingeţi de pralinele mele cu fistic, fie cu ciocolată normală, fie cu ciocolată neagră. Le ador, şi am văzut că se cam termină. După aia, nu cumva să vă atingeţi de spărtura de cioco cu alune – şi aia e no. 2, după cele cu fistic. 😀 De restu puteţi să vă luaţi, deşi biluţele cu portocale îmi plac…şi mai sunt. 😀

N-am mai trecut de vreo 2 săptămâni pe la magazin, de grija siluetei, dar să ştiţi că mai ales ciocolata neagră este foarte sănătoasă. Câteva bucăţele de cioco neagră pe zi ajută în prevenirea arterosclerozei, cacaoa este antioxidant şi cioco mai are şi lecitină… Cioco produce serotonină, un hormon al fericirii, care ne ajută să zâmbim mai mult şi să nu facem riduri, deci ciocolata e bună la frumuseţe!

Ieri am primit un newsletter şi mi-am amintit că nu am fost deja de ceva timp…

Uite ce a ţinut să îmi reamintească:

“Truffele sunt renumite în toată lumea pentru crema fină pe bază de smântână dulce. Respectând reţeta clasică, ciocolatierii noştri au creat truffe din ciocolată neagră şi truffe din ciocolată albă pentru cei mai pretenţioşi clienţi ai noştri.

De asemenea vă propunem noile cutii pentru praline aduse special din Belgia, cutii sub formă de carte în care aşezăm cu grijă pralinele noastre şi poveştile lor.

Dacă doriţi să faceţi un cadou şi nu ştiţi ce să alegeţi, Désir Chocolaté vă vine în ajutor. Astfel vă propunem coşurile cadou, executate la comandă în funcţie de cerinţele şi bugetul clientului. Posibilităţile de compoziţie sunt limitate doar de imaginaţia fiecăruia.”

Gata, mâine trec să îmi iau din nou. Mmmmmmmmmmmm….

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • yummy ♥

  • Evident că s-au pornit glandele salivare. La naiba, mă duc să mai bag un măr la ghiozdan că sunt la dezintoxicare de Milka.

  • hahah, da, si mie place milka 😀 da astea rule over milka.