Lifestyle

Ta-daaa! Review Primer de faţă de la Boots No. 7

Ştiu că fetele sunt curioase, ziceam că am primit cadou două primere de faţă de la Boots, din Anglia. Am şi testat unul, îmi place că sunt sigilate, deci nu are cum să îşi bage nimeni nasul în ele cât sunt noi, fără să vă daţi seama.

Cică e în două variante, ăsta alb pe care îl am eu, şi unul mai rozosin – n-am nevoie. A costat ceva liruţe sterline, da nuj nimic, că e cadou. Flaconelul are 40 ml, e un design simplu, nimic ieşit din comun – îmi plăcea cel cu dozator de la e.l.f. Spre deosebire de cel de l elf, care era ca un gel incolor, acesta e alb.

Îi zice Shine Free Primer, Stops shine for a matte finish şi că e hipoalergenic – grozav. Zice că e o formulă non-uleiosă, ce controlează secreţia de sebum pe prcusul întregii zile. Particulele fine ce reflectă lumina disimulează liniile fine, iar secreţia de sebum e controlată fără a astupa porii. Conţine extract de lebeniţă şi castravete, insistă menţionând a doua oară că nu astupă porii şi că e o formulă hipoalergenică.

Vă las să vă delectaţi cu lista de ingrediente mai jos, nu înainte să vă spun experienţa mea cu el.

Dă un aspect mat pielii, foarte mat, uniformizează tenul şi arată bine chiar şi fără fond de ten peste. Culorile fardurilor sunt mai vii şi poate fi aplicat mai puţin produs, din această cauză. Este persistent, cel puţin 9 ore a stat pe faţa mea fără niciun fel de alterări în zona T, am făcut şi tae bo cu el pe faţă şi nu am simţit că nu mi-ar lăsa pielea să respire, efectul acel de “saună” pe faţă, pe care îl ai uneori când te dai cu cremă vara, a fost super ok.

Ce NU îmi place e că trebuie să fii foarte rapidă când îl intinzi, că se usucă instant pe faţă. Nu poţi să îl întinzi dacă nu lucrezi suficient de repede, este greu de folosit, părerea mea. Da, face pielea foarte mată, în comparaţie cu cel de la elf, care dă efect de mat dar e mai uleios.

Din cauză că e aşa sec, nu s-a înţeles cu fondul meu de ten Bio Detox (care însă merge perfect pe cel de la e.l.f.) şi l-a făcut să se strângă ca aluatul, însă s-a înţeles mai binişor cu fondul-meu-pe-terminate Normateint de la Vichy. Este un primer nărăvaş, aş spune. Când voi avea un fond de ten mai cremos, o să vă spun cum se comportă şi cu acela. Cu Mineral Infused Primer de la ELF, cu toate că are 2 ingrediente şi 3 parabeni, nu am avut nicio problemă de acest tip, însă nu era chiar atât de mat ca şi acesta. Elf mi se pare mai potrivit pentru mine, care am ten uscat. Boots No. 7 merge la un ten gras, cred, foarte bine, că acolo are ce stopa, la mine nu prea, în afară de zona T. Sunt foarte diferite.

Dacă mai descopăr ceva ce nu văd acuma, vă spun. Dacă l-aş cumpăra? Nu prea cred, nu am cum să ştiu ce fond de ten îi place şi ce nu, se usucă prea repede, e greu după aceea de întins… în fine. Aş cumpăra, în schimb, din nou Mineral Infused Primer de la e.l.f. sau poate aş încerca alte primere.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Of,si ce bine suna….eu am tenul mixt si mai mereu descuamat, dar pentru ca am probleme cu sebumul si cele pudrate imi evidentiaza orice cojita tot timpul aleg fonduri de ten lichide si light. Care dupa cate spui tu nu ar face deloc priza cu primerul caci sunt “uscate” si tare mi-e teama ca le raschetez de pe fata apoi franjuri…Daca ar da si ei mostre in farmacii ce bine ar fi, sa nu dau sute de mii pe o crema doar ca sa vad daca pot sau nu sa o folosesc si apoi sa se puna praful pe ea ca nu mi-e potrivita.

  • Ramona, nu stiu daca este Boots No 7 in Romania, dar mai mult ca sigur in Anglia au testere, din cate am vazut. Nu eu l-am cumparat, dar sigur este tester..

  • nu il vinzi? 😀