Lifestyle

“Sunt o poşetă” superbă :) Noua mea gentuţă handmade

Nu ştiu ce am făcut bun sau n-am făcut, dar am primit o poşetuţă superbă cadou. Se numeşte Classic Wild, e o cafea cu lapte dintr-un material finut şi o idee pufos, foarte drăguţă :D. Faţă de cea din poza de pe blog, a mea are lănţişor şi un şnuruleţ băgat prin el, de aceeaşi culoare cu gentuţa, exact cum mi-am dorit. Aşa nu mă stresez că o uit pe undeva, o anin de mine şi gata. A durat puţin să scriu postul acesta, fiindcă sunt destul de ocupată, dar poze am făcut chiar când am primit-o. Din păcate, tema blogului meu e cam nasty şi nu îmi afişează pozele frumos, ci dezordonat, aşa că pozele mele le voi pune în galerie, pe care o să o puteţi vedea dând click pe fiecare poză. E mai măricică decât îmi imaginam, încap cele două mobile de ministru ale mele 😀 , ditamai portofelul (nu că ar fi el foarte plin, e doar impozant) şi încă vreo câteva chestii de makeup. Într-adevăr, nu îmi încape laptopul de job  sau camera foto dar nu mă duc cu ea pe teren. That is the reson why… 🙂 –>

N-am reuşit nici să “o îmbrac”, încă, am avut o tentativă şi am încercat să îmi fac o poză în oglindă, dar după aia am zis că mai bine aştept să am vreme să îmi facă altcineva, cu calm şi voie bună, nu val vârtej cum am fost eu în ultimele două zile. Dar este vreme. Abiaaaaaa aştept prima ocazie, o să îl fâţâi la melodie pe Ursuleţ să îmi facă poză.

Mi-a plăcut enorm săculeţul în care am primit-o, I just loved it, cât şi etichetuţa marca “Sunt o poşetă” care e adorabilă şi îmi aduce aminte de nişte jocuri de cuvinte pe care le făceam eu când eram strumfiţă. Îmi place felul grijuliu în care sunt scrise instrucţiunile de păstrare (o să pun foto jos). Se vede că acolo, în săculeţ, nu e doar o poşetă simplă, ci o poşetă “făcută din dragoste”, adică mult drag. Cum am zis, e mai încăpătoare decât credeam, ceea ce e grozav. Pot să ascund lănţişorul înăuntru sau să îl detaşez, dacă vreau (dar n-o să vreau, că o să mă fâţâi cu ea aninată de mine cum am zis). E exact cum mi-am dorit-o. Mi se pare bine făcută, sper să nu îi cedeze “încheieturile”. Merge şi cu cizmuliţe cu talpă joasă, şi cu tocuri, mi se pare adaptabilă fiindcă nu e lucioasă. Sunt foarte încântată!!! I really really love it!!! Sper ca fetele să aibă multe cereri, fiindcă sunt grozave!

Fetelor, musumesc mumos! 🙂 😀

Şi acu, procesul de desfacere a săculeţului (am sărit-o pe aia în care am împrăştiat fulgii de polistiren peste tot):

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Superba!

  • te-ai intors? 😀