Lifestyle

Episod 2. Am încercat Lip Injection de la Too Faced, Sephora

Am decis să revin cu episodul doi din Lip Injection de la Too Faced, fiindcă azi toată ziua numai la asta mi-a stat capul. De ce? Păi aseară, după ce am scris postul la cald şi l-am programat pe azi dimi, intentionat nu m-am dat cu nimic pe buze, să vedem cum se comportă după.

Azi dimi şi toaaaaaaaată ziulica mi-am simţit buzele de parcă aş fi pupat o plită încinsă, aşa că de dimineaţă sunt ba cu Aloe Lips, ba cu Olive ăla micuţ organic. Arată absolut tentant pe buze Lip Injection Extreme, dar având în vedere că suferi vreo 2-3 minute de iuţeală şi după aia o zi întreagă (sau cine ştie cât mai durează să îşi revină buzele mele) de uscăciune, NU îl mai vreau. Nicio grijă că, dacă vreau volum la buze, sunt şi alte trucuri.

E ca naiba. Daţi-i pace, acol pe raft.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Nu mai bine pupi tu cu pofta un ardei iute? Ca tot efectul ala il obtii – dar pe deasupra ala e si natural, si mai ieftin 😛

  • te`am tagguit :*

  • @clarra zau ca da. si asa mi-a recomandat medicul casei sa bag ca e sanatos. @iguanitza multumesc, aualeu nuj cand mai fac si taguri 😛

  • Ai un tag la mine pe blog:
    http://septembriejoi.blogspot.com/2010/09/tag-88.html
    Mulțumesc!

  • Ar mai fi niste trucuri pt efectul de volum, de ex : uleiul esential de scortisoara adaugat in lipgloss daca se poate(doua trei picaturi)…faza e ca e iritanta pentru unii pe piele, eu nu-l pot folosi asa dar cine nu are probleme e destul de buna faza. Iar vara , ca iarna e cam aiurea(am citit ca si unele vedete mai fac asta, nu mai stiu care exact) se poate incerca uleiul de menta esential pus in gloss. Eu una mi-am facut balsam de buze singura cu ulei migdale, catina, ceara,unt de shea si cateva pic de u.menta…dar nu prea l-am folosit…ca asa procedez eu. Nu e ceva spectaculos, dar e interesant.