Lifestyle

Review cosmetice elf – noile achiziţii

M-am băgat şi în a doua comandă venită de la elf, tot repede, în 3 zile, cu Poşta Română. Mi-am comandat aşa:

Aceasta e pudră bronzantă, nuanţa Sun Kissed. Îmi place că are o tentă aurie pe piele, se păstrează bine pe obrăjori, nu am ce comenta. Poate că e o idee cam prăfos, se consumă multă pudră când dai cu pensula. Da e super fain, îl recomand.

Alt produs este noul Spotight, iluminator 3 in 1, lichid, pentru obraji, pleope şi buze. Mă îndoiesc că această nuanţă poate fi pentru buze, dar este un iluminator excelent pentru pomeţi, eu îl dau sub fardul de obraz, are un efect superb şi în colţul interior al ochiului. E foarte fain. Mă tentează şi Pink Lemonade, dar mai încolo, să termin batonul 3 in 1 Pink Lemonade 🙂 Îl recomand, ieftin şi bun, l-aş mai cumpăra.

Am primit cadou la comandă o surprizucă… Super Glossy, nuanţa Angel. E cu particule fine strălucitoare, dar discrete, are o consistenţă bună, nu se întinde, dar e cam albicios, are nevoie de un ruj colorat lângă. Ah, are un gust mmmmmm…. să îl tot lingi de pe buze. Îmi place de el, mulţumesc pentru cadouaş elf Romania 🙂

Un alt produs a fost pensula de fard de ochi, despre care v-am scris aici. Una caldă, una rece. Păcat, aş mai fi comandat dar mă tem să nu dau peste una proastă.

Ah şi îmi cer scuze pentru felul dezordonat în care se aşează pozele, am tot încercat să le învârt pe aci să stea cum trebuie dar nu vor.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Sa le folosesti cu placere 😀

  • multumesc 😀

  • Sa le folosesti cu drag!
    Ador pudrele lor bronzante, le am pe toate trei :X

  • Mi-am luat si eu pudra Sun Kissed si sunt foarte incantata de ea. Pur si simplu o ador 🙂