Lifestyle

Păr mai puţin cu Balsamul după epilare de la Cosmetic Plant

Consider că acest produs este unisex, putând fi utilizat atât de femei, cât şi de bărbaţi. Am folosit acest balsam aproximativ o luna şi ceva, după epilări cu lamă sau ceară.

Ei spun că după folosirea acestui balsam timp de 2 luni zilnic, de două ori pe zi, densitatea părului nedorit scade cu 48% şi încetineşte procesul de creştere al acestuia. Acest procent se bazează pe o testare la care 73% din respondenţi au făcut această afirmaţie.

Ce vă pot spune eu e că am folosit-o cam o lună, nu chiar zilnic. Cel mai mult după epilările pe picioare cu lama, cam o săptămână şi ceva zilnic, apoi mai rar. Nu ştiu cu cât s-a redus pilozitatea, eu nu am foarte mult păr oricum, însă vă pot spune sigur că a crescut mai puţin şi mult mai greu decât de obicei. Aşa că am observat că până la a doua epilare cu lama a trecut mai mult timp. La mine, după lamă, se simt cioturile după vreo 3 zile. După aplicarea cremei, s-au simţit abia după vreo 4-5 zile lejer. Probabil că la epilarea cu ceară e şi mai evident.

În plus, e hidratantă, mi-a ţinut loc de cremă hidratantă pentru picioare, după ce am terminat cu cea de plajă. Nu vă mai trebuie loţiune de corp pentru partea pe care aplicaţi acest balsam. Face pielea finuţă.

Parfum discret şi plăcut – nu m-ar fi deranjat să n-aibă, îmi place flaconelul, exact ca al cremei de dat după plajă şi al loţiunii de calmare. Cu pompiţă, se dozează fain, nu murdăreşti flaconul, îmi place. Nu am comentarii negative.

Costă 14 lei, 200 ml.

Acest produs a fost oferit spre testare de Cosmetic Plant.

P.S. Există şi o loţiune după epilare, dar nu am încercat-o. Poate vă intere.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (15)

 • are cumva cosmetic plant-ul magazin pe undeva prin cluj? ca n-are sens sa mai platesc si curierul daca ma pot duce eu sa mi-l iau?

 • tu scumpa, cosmetic plant e cam peste tot, plafare, magazine naturiste, ca e clujean. pe unde stai sa vedem unde e mai aproape de tine ceva..

 • eu prin grigo, unde si lucrez, deci undeva in zona, sau la cora sau in polus. la-s ca vad eu dc zici ca e asa, ca sincer nici nu am intrebat pe nicaieri

 • salut, schumitzo! in grigorescu suntem prezenti pe la mai multe farmacii (incluzand farmacia grigorescu, panaceea sau omvega), dar din pacate acestea nu au comandat balsamul dupa depilare. in cazul acesta, exista doua posibilitati: sau mergi la una din farmaciile astea si le ceri produsul, rugandu-i sa il comande, sau incerci sa il cauti pe rafturile altor magazine. si, conform datelor noastre, ar trebui sa il gasesti la magazinul Mega din Pta M. Viteazul, la drogheriile DM (in Real), la farmacia Elixir (pe Memorandumului in statia de autobus cum mergi in Grigorescu), la Farmadon in incinta Sora (dar nu stiu daca au terminat renovarea) sau la Naturland, magazinul naturist de vis-a-vis de Central.
  sper sa nu te descurajeze asta!

 • mersi ina de raspuns, sper sa ajung in curand intr-una din locatii

 • Hmmm…pare interesant. Ar trebui sa incerc si eu 🙂 Mersi de review.

 • pai sa stii, da sa fii constiincioasa, nu ca mine. 🙂

 • O pun şi eu pe wishlist că pe mine mă chinuie rău de tot epilatul. Îmi creşte al naibii păr ca prâslea cel voinic, trebuie să bag apratul la o săptămână, deja dupa 3 săptămâni s-a refăcut tot stocul smuls cu atâta chin şi durere.

 • hehe! daca esti consecventa, s-ar putea sa ai rezultate. eu nu prea sunt paroasa, da mi s-a parut ca mi-a incetinit cresterea cioatelor.

 • Voi încerca că eu probabil sunt legătura între om şi maimuţă judecând după cantitatea de păr.

 • esti figura, probabil esti bruneta 🙂

 • Da de unde, am părul şaten. 🙂

 • mnoh, vezi ca epilarea cu ceara ani de-a randu chiar da rezultate… 🙂 lasa epilatoarele de uz casnic 😛

 • Vreo 5 ani cu ceară m-am făcut şi era doar aşa mai moale. Până la urmă am luat epilator ca să nu mai aştept să crească până îl poate smulge ceara.