Lifestyle

Fiţă OPI. Cremă de mâini Avojuice

Azi am trecut in interes de serviciu pe la un salon de unghii false şi alte cele, care lucrează cu multirezistentul, multipotentul OPI. Au ăştia un marketing în spate… nu glumă. Aşa, şi cum nu m-am îndurat şi nu cred că mă voi îndura degrabă să dau 45 de lei pe un lac, m-am uitat şi la alte produse.

Crema de mâini Avojuice este disponibilă la gramaj mare, am uitat să mă uit cât, dar costa vreo 50 de lei, deci nu m-am avântat, că nu-s fană cremă de mâini. Şi aşa primesc mostre şi bio şi nebio şi având în vedere ingredientele ăstuia… las că vedeţi voi. Din fericire, mai există şi la 30 ml, pentru transportat în poşetă. Fragranţele sunt demenţiale, normal, sintetice, dar nu pot să nu recunosc că îţi iau minţile. Pepene galben, măr, afine, fructe de pădure sunt singurele care îmi vin acuma în minte.

Mi-am luat o sticluţă micuţă, la 30 ml, cu 13 lei 🙂 (asta era fiţa), designul îl vedeţi şi voi, lovely, arată comercial. Miroase comercial, eu am varianta cu parfum Raspberry Violet Juice – Delicate violet with a hint of fruit, indeed. Aş fi vrut-o pe cea cu afine, dar nu era decât la gramaj mare, aşa că am luat-o pe asta, că şi aşa mi-era greu să mă decid.

Nuj ce spun ei, şi nu mă interesează, vă pot spune că face pielea finuţă şi o parfumează de simt şi cei din jur, se menţine parfumul şi dacă vă udaţi pe mâini şi vă ştergeţi (vă daţi seama ce concentraţie de parfum are…). Şi pielea finuţă la fel.

Baiul e că ştim că alergiile cele mai frecvente sunt date de parfumurile sintetice, mai mult decât de parabeni. Cât despre parabeni…plină listuţa de ingrediente şi nu numai; puteţi să o consultaţi. De aceea, nu aş folosi o cremă ca aceasta pe tot corpul şi nici pe mâini, pentru mult timp. De aia îi spun “dambla”. Că o iau numai o dată.

Cu asta e ca şi cu prăjiturile.. nu toată ziua, că dăunează, da o dată la nuj cât timp, după atatea 100% naturale şi “100% naturale” 🙂 şi bio..

P.S. Azi toată ziua am fo` cu ea pe mâini şi cu mâinile pe la nas 😀

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • Stai ca m-ai pierdut – sticla mare e 50 ron si sticla mica 130 ron?

  • nuuuuuuuuu, am gresit eu, tot cu banii vechi. 13 lei 30 ml 🙂 😛 scuzeee

  • Iata`te cu reviewul despre cremuta asta (:
    Eu am 2 cremutze de maini : una cu cocos & melon , si alta cu jasmin . Imi plac cum miros iar mainile raman asa fine dupa ce o aplic.

  • mda, stiu, da nu uita ca cremele cu miros ireal de misto sunt exact ca alimentele cu gust “nefiresc de bun”, ca sa il citez pe Mencinicopschi. nu sunt sanatoase.. asa, de dambla, din cand in cand..

  • 🙂 asa e. nici eu nu le folosesc in exces . O folosesc pe cea de la -417 , si mainile`mi sunt catifelate si hidratate