Lifestyle

Baton 3 în 1 pentru ochi, buze, faţă E.L.F.

Am fost foarte curioasă de acest baton, am vrut o nuanţă mai naturală, deoarece tot ce am e “turbo” 🙂 L-am încercat şi pe buze, şi pe ochi, şi ca blush, aproape zilnic, de când am intrat în posesia dumnealui.

Descrierea zice aşa: “Culoarea 3 in 1 pentru ochi, buze si/sau fata! Luati-va culoarea care ilumineaza si ofera o stralucire plina de sanatate, netezeste si hidrateaza instantaneu pielea cu o culoare proaspata si naturala, care se pastreaza pe parcursul intregii zile.” Eu am nuanţa Pink Lemonade, un roz trandafiriu natural, oarecum.

L-am folosit pe buze şi ca blush, pe ochi l-am aplicat o singură dată, că am preferat alte culori acolo. Ca şi ruj… arată obişnuit. Ca şi blush, e extraordinar, tenul meu uscat nu iubeşte uscăciunile, de aceea acest blush cremos îmi vine foarte bine, se aşează fain pe faţă, arată natural, dă o strălucire naturală frumoasă obrajilor… e foarte fain. Însă am avut o mică problemă tehnică: instrucţiunile zic că trebuie rotită partea inferioară a batonului, pentru ca acesta să iasă – la mine a ieşit de tot, dar conţinutul ba. Cum abia l-am băgat înapoi, l-am lăsat în treaba lui acolo, nu mai rotesc nimic, voi lua cu pensula şi cu degetele, care sunt prietenele mele cele mai bune, la machiaj.

În rest designul e drăgălaş, îmi place, dar nu pot pur şi simplu să îl rotesc fără să se strice. 8 lei, îl recomand, e fain. Cred că o sa îmi mai iau pe alte culori.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • wow. eu nu am reusit sa-l fac sa se invarta si pur si simplu bag pensula sau degetul si aplic asa. L-am folsoit si pe post de baza de fard de ochi, nu prea e bun, intra fardul prea repede in pliu:)

  • Eu am nuanta Toasted (un auriu/maroniu) si imi place mult de tot – il folosesc pe post de blush si arat ca si cum as fi bronzata.

  • @camelcutza stai, stai… ca si eu am reusit sa il invart, da a iesit cu totul si m-am mazgalit pe maini… n-am vrut sa intru in detalii deoarece l-am iertat, ca am reusit cumva sa il bag inapoi, si ca blush arata grozav 🙂 da numai ca blush.

    @clarra M-am tot chiorat eu la Toasted ala, care mi se parea ceva cafea cu lapte, ca initial voiam ceva bronze, ca sa imi dau blush, da nu m-am riscat si am luat un pink, care e foarte dragut si fresh pe obrajori.

  • Apropo de Elf, site-ul http://www.eyeslipsface.co.uk are free shipping:

    Free shipping on orders of £10 or more! Use codes FREE57UK for UK and FREE57EU for EU! Offer ends 9 am (UK time) 31 July!

  • wwooooooooooooooooowwwww ia sa ne uitam repede. doamne ce shopaholica online am ajuns..

  • Da, m-ai corupt si pe mine. Mersi Clarra de free shipping code 😉