Lifestyle

Ulei anticelulită Elmiplant cu guarana, ulei de măsline şi vit. E

Uleiul anticelulită cu guarana, ulei de măsline şi vit. E este un ulei exclusiv de masaj, fără parabeni, că aşa e moda şi dă bine :). Se masează energic, dacă îl foloseşti acasă, altfel nu ai cum să îl faci să intre în piele, şi bine face. Eu îl recomand la masaj profi, când mergeţi.

Descrierea spune că guarana conţine de 2-3 ori mai multă cafeină decât cafeaua sau ceaiul, activând metabolismul şi drenând toxinele din ţesuturi, uleiul de măsline hidratează iar vit E protejează eficient echilibrul natural al pielii.

Îmi place ambalajul, e drăguţ şi rrrozz, dar cam curge pe lângă uleiul, şi dacă e “ferecat” bine. Şi asta nu se întâmplă la flaconul meu doar, ci la toate cele care erau expuse pe stand. Când l-am luat pe acesta, părea să nu “picure”, dar când l-am scos din geantă era cam uns şi aşa este şi acum dacă nu îl ţin în poziţie verticală.

Eu îl folosesc şi la masaj, şi acasă, se termină tare repejor, ar trebui o sticlă puţin mai mare (sunt la al doilea flacon). La o şedinţă de masaj se duce cam mult. În schimb îmi place enorm cum se simte pielea după. Dacă nu mergeţi la masaj, seara, după duş, faceţi-vă un masaj cu el şi dormiţi în ceva de bumbăcel, în caz că nu vă intră de tot în piele. Dimineaţă o să aveţi o piele de bebeluş.

Privitor la reducerea celulitei, sunt mulţumită de el, deşi nu am cine ştie ce probleme, iar maseurii îl recomandă, deci e ceva de el. Însă, cum spun de fiecare dată, nu vă aşteptaţi la minuni doar masându-vă cu uleiuri anticelulitice. Procesul de înlăturare a celulitei include pe lângă masaj o dieta adecvată, fără prăjeli, sucuri carbogazoase şi alte porcării, e nevoie de multă apă, ca să puteţi elimina toxinele din ţesuturi şi eventual ceva ceaiuri detoxifiante, cum ar fi cel de coada calului.

Nu mai ştiu cât a costat, nu mult, cred ca vreo 14 lei.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Mie mi`a placut crema anticelulitia. Cu efect de incalzire si piscacios 😀 , ca la salon.

  • eu alea nu le suport vara 🙂 cand e cald 🙂