Lifestyle

Nou model de unghii, simpluţ, în gel

Am un nou model de unghiuţe by Flori, de data asta super simplu, mi se pare chiar banal, pe lângă ce obişnuiam să îmi fac. Doar că la 3d trebuie pus un strat mai gros de gel, care vine apoi pilit, dar ferească sfântul ce te arde până se usucă la lampă. Aşa că am hotărât să iau o pauză cu modelele complicate, şi iată-mă cu unul simplu, de vară, de soare…  roşu cu porto şi cu aplicaţii aurii… măcar acu nu o sa se mai binocleze toată lumea la ele aşa.. cred.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Astea imi plac cel mai mult dintre ce ai avut pana acum. Arata bine 😀

  • pai.. is simple. punct. lumea in general zice wow, la alea wow, dar nu prea are curaj sa isi faca ceva cu adevarat wow si opteaza pt chestii mai simple. mie nu imi plac lucrurile simple, stii 🙂 da eram obosita si am avut chef de avioane 🙂

  • Dragute unghiile,chiar simpatice. Dar am o intrebare: de ce arde pana se usuca? Ar trebui sa simti putin cald si daca devine neconfortabil, sa scoti mana din lampa pentru cateva secunde.

  • asa fac, cand e stratul de gel foarte gros, doare de numa, ca trebuie sa acopere cumva 3-durile. dupa aia vine pilit, nu e problema. uneori ma doare alteori nu.

  • multumesc de remarca. dar nu m-ai inteles. e ok naturaletea, imi place si mie cum arat fara machiaj si fara nimic, chiar mult, sunt multumita de mine. tu de ce faci unghii false daca cele naturale sunt atat de bune? nu pentru diversitate, design, alt look etc? Ei asa e si cu genele false, culoarea parului etc. E drept ca unele fac tot ce pot sa scape de naturalete 🙂 ideea nu e sa arati artificial. ci sa schimbi cate ceva la tine, pentru noutate. nu port gene false, ca nu pot sa mi le pun, hehe 🙂 inca.

  • Este superb modelul.Imi place tare mult