Lifestyle

Mostră cremă regeneratoare de noapte organică, Cattier

Această mostră pe care am primit-o este de la apreciata firmă franţuzească de produse cosmetice bio, Cattier Paris. Crema regeneratoare de noapte cu coacăz negru şi unt de shea, este superbă, nu doar fiindcă e bio, ci, pentru că, atunci când spui unt de shea, spui ten uscat.

Şi pe produsul acesta scrie “pentru toate tipurile de ten”, dar, spre deosebire de alte creme cu această “etichetă” de marketing, chiar este potrivită tenului uscat. Aşa că, probabil, tenul gras o va încerca doar pentru că e de noapte şi are vreme să intre în piele.

Mostra mi-a ajuns cam la 3 aplicări, îmi place cum se simte.

A, am găsit şi descrierea oficială:

“Formula fara emulsifianti, cu unt de shea, hraneste si hidrateaza in profunzime. Crema organica are proprietati de reparare, anti-uscare si protectie a pielii. Proteinele naturale de grau favorizeaza reinnoirea celulelor si redarea elasticitatii si fermitatii pielii. Extractul de seminte de coacaze negre imbogatit cu omega 3, omega 6 si vitamina E redau echilibrul pielii.

Termen de valabilitate: 6 luni de la deschidere.

Produs aprobat Ecocert si aprobat de Cosmebio.

Contine: extract de floarea soarelui, glicerina vegetala, ulei de jojoba, ingrediente naturale bogate in ceramide, fosfolipide si aminoacizi, extract din seminte de coacaze negre, proteine de grau.

sursa descriere şi foto

Costă 73 lei, 50 ml.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)