Lifestyle

Lapte demachiant cu miere pentru ten uscat – Gerocossen

Folosesc Laptele demachiant cu miere şi ulei de măsline de la Gerocossen de vreo luna bună şi sunt foarte mulţumită de el. Este primul demachiant românesc pe care îl încerc pentru ten uscat, am avut în casă tot felul de la Farmec primite cadou, dar nu am putut să fac o evaluare deoarece erau pentru alte tipuri de ten. O să caut şi la Farmec pentru tenul uscat.

Deocamdată vă pot spune că sunt fană miere nu numai la mâncare ci şi în chestiuni legate de cosmetică. Dacă nu pun miere goală pe faţă, în mod sigur am câteva produse cosmetice pe bază de produse apicole, cum e şi Apidermin, din postul anterior.

Laptele acesta demachiant, pe lângă că miroase delicios a miere, curăţă tenul foarte bine şi îl şi hidratează, aşa că, dacă mergi undeva în excursie şi nu ai chef să cari după tine toată trusa, poţi să îţi duci fără probleme demachiantul de la Gerocossen, că ţine şi de cremă o vreme. Şi nu folosiţi loţiunea tonică, atunci.

E ieftin (nu mai ştiu, 12 lei?), e fain, sunt şi altele pentru fiecare tip de ten, luaţi-vă.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • am folosit si eu demachaintul acesta intr-un timp si mi-a placut foarte mult pentru ca nu avea un parfum prea strident si nici nu lasa tenul iritat deloc

  • indeed. eu mi-l recumpar curand. facea concurenta cu laptele demachiant fiziologic de la La Roche Possay, insa l-a depasit pentru ca e al nostru, pentru ca e extraordinar si pentru ca e muuuuuuuuuuuuuuuuuult mai ieftin.