Lifestyle

Genele false – vi le puteţi aplica singure?

Vă povestesc acum de genele false în rânduri, pe care mi le-am cumpărat acum x luni, de la Sentera, din Cluj şi pe care am încercat să mi le pun în vreo 3 rânduri, după care m-am lăsat păgubaşă. Mi s-a spus că acestea gene sunt mai uşor de pus pentru novice, aşadar nu m-am avântat la cele ce trebuie puse bucată cu bucată…

Lipiciul este destul de bunicel, ţine genele, însă eu nu am descoperit maniera în care să mi le aplic perfect, a la carte. Probabil că o să îmi pun de acelea separate cu o viitoare ocazie, dar să mi le pună cineva priceput. Cred că voi apela la Flori, din nou (da, cea cu unghiile, ea ştie de toate 🙂 ).

Am uitat cât costă, dar mă documentez şi scriu ceva mai detaliat despre ele pe citynews.ro, cândva, săptămâna asta.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

 • Ai în poză unele de la Artdeco, am şi eu de la ei şi sunt super! Eu am reuşit să mi le aplic singură, doar că trebuie să fii foarte calmă şi răbdătoare. Atunci cînd lipiciul începe să capete o nuanţă albăstruie(după aprox 1min) , ar trebuie aplicate pe gene, exact deasupra celor naturale, pe conturul genelor. Se pot mişca pînă le găseşti locul perfect, nici o problemă. Am observat să e foarte important să acoperi bine vîrfurile de ambele părţi, ca să fixezi bine în acele locuri.
  Eu pe ale mele, deşi cică le-am luat pe cele mai naturale, le-am mai scurtat, cu ajutorul unui foarfece mic şi tot sunt ok.
  În fine, cred că e vorba de dexteritatea mîinilor şi de calmul cu care “intri” în proces, dar de fapt nu e ceva high-tech 🙂 Succes!

 • daaaaaaaaaa, trebuie rabdare, eu nu prea am la asta si la unghii, de aia prefer sa imi pun unghii cu gel sa nu mai am treaba cu ele. numa la machiaj si la par am rabdare 🙂 uf… o sa mai incerc, nici nu vreau sa ma trezesc cu ele ca imi cad…

 • Sigina, eu m-as lasa pagubasa sincer. Ori unul care se pricepe, ori… naturaletea e cuvantul magic. Sincer esti chiar simpatica, nu stiu de ce ai avea nevoie.

 • Ai incercat sa le pui cu o penseta?

 • nu, ma duc vineri sa imi puna de alea individuale.. da o sa incerc candva..

 • Pai…pana vineri poti sa incerci cu penseta. Alea individuale cat te tin ? Eu de ieri am inceput folosesc uleiul de ricin pentru gene 🙂 Si mai am un tratament de la Mavala ( se gaseste la Sensiblu ) “Double Lash” dar nu ii cunosc efectul ca nu m`am tinut de el mai mult de cateva zile 😀

 • sa am vreme. in timpu saptamana nu am chef de nik ca is obo