Lifestyle

Emulsie după plajă, Cosmetic Plant

Nu mă expun la soare, însă merg la solar şi uneori mă mai pişcă pielea. Şi după ce dai bani să te bronzezi şi cam sari calul şi vezi că începe să se ducă frumuseţe de piele bronzată, te cam superi.

Am hotărât să încerc şi Emulsia după plajă cu extract de gălbenele, sulfină şi coada şoricelului cu vit. E şi F de la Cosmetic Plant. La mine a avut efect de calmare, parcă şi fixează bronzul şi nu se descoamează pielea, hidratează foarte bine, nu mai ai nevoie de cremă de corp după ea. Textură cremoasă, parfum uşor de gălbenele, îmi place.

O folosesc deja de ceva vreme, după solar – nota bene, nu mă solăresc toată ziua, că nu e sănătos, da uneori mă mai prăjesc… Descrierea zice că hidratează, calmează, tonifică şi revitalizează pielea. Corect. Chiar dacă faceţi solar o dată la săptămână sau staţi la plajă, e bine să îl aplicaţi zilnic, să vă întreţineţi bronzul şi pielea să nu sufere. Deci e un “must have” pe timp de vară.

Flaconul are 200 ml, îmi place mult pulverizatorul, acesta dozează bine produsul şi nu “scapi” mai multă cremă decât e necesar. Costă cam 10 lei, raportul calitate preţ e grozav, merită banii, mai ales dacă te gândeşti că ai nevoie toată vara, poate vei folosi mai multe flacoane.

Înainte am avut Posthelios de la La Roche Possay, ce îl primeşti cadou dacă iei de la ei un produs de protecţie solară, dar cantitatea e mică pentru preţul care trebuie plătit. E foarte bună crema, însă emulsia de la Cosmetic Plant e la fel de bună, e cantitate mai mare, preţ mai bun şi design-ul flaconului practic. Încă un plus pentru Cosmetic Plant.

Produsul a fost oferit spre testare de către Cosmetic Plant.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Folosesc si eu crema dupa expunerea la soare si este foarte buna. O recomand!

  • Daca pretul este de doar 10 lei, ar merita incercata. Desi ma feresc de produse care au pretul mai scazut, fiindca ma tem de o calitate scazuta de asemenea. Dar, cred si eu ca mertia incercat. Multumim pentru sugestie!

  • Roman Rotara, pretul e m ai mic fiindca e firma clujeana, romaneasca, deci nu platesti tot felul de taxe