Lifestyle

Câteva cuvinte despre Glamour Beauty Kit

Sunt curioasă ce firmă de cosmetice şi-a oferit produsele, sub brandul revistei Glamour. 🙂 Ca să ştim şi noi de ea.

Revista Glamour de luna asta a venit cu un set de frumuseţe drept cadou ataşat, în două variante, una pe portocaliu şi alta pe mov şi lila, constând în fard, gloss de buze şi lac de unghii.  Eu am preferat varianta cu mov. Trebuie să menţionez că fardul a ieşit albastru în poze din orice poziţie l-am luat, dar nu este aşa în realitate, ci un mov plăcut. L-am purtat două zile la rând, am fost suprinsă să constat că nu se strânge. Pigmentul nu e foarte puternic, dar e mulţumitor, că nici prea tare nu e bine. Totuşi, nu e atât de compact cât ar trebui să fie şi se pierde mult din fard când iei pe pensuliţă.

Lacul de unghii este un roz lila mat, frumos. M-am dat pe unghiile de la picioare şi am aşteptat cam multişor să se usuce, dar e în regulă. Pe unghiile de la mâini nu vă pot spune cât ţine. Mirosul e puţin cam înţepăcios.

Gloss-ul are o culoare “netalentată”, aşa, când te uiţi la el, dar i-am acordat prezumţia de nevinovăţie şi, la aplicare, s-a dovedit a fi cum mă aşteptam: destul de transparent, cu o foarte uşoară tentă de roz. Nu se întinde, are consistenţa unui gloss normal.

Beauty kit-ul mai are atasat un pachetel cu şerveţele demachiante Pom Pom, în număr de 5.

Ce să zic, la cei 9.90 lei cât a costat revista cu tot cu cadou, este foarte bine. Raportul calitate-preţ este bun, mă aşteptam să fie nişte cosmetice vai şi amar, da` nu e chiar aşa. Să zicem că ajung la nivelul mediu de calitate.

Încă o părere găsiţi şi la Camelia pe blog, ea m-a “contaminat” cu beauty kit-ul.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Adevarul e ca pentru 4 ron (cat costa kit-ul, ca revista e 6 normal, fara cadou), merita. Insa daca mi-as fi cumparat fardurile independent de revista si as fi dat pe ele probabil mai mult, mi-as fi smuls parul din cap:)

  • probabil ca n-as fi dat. ce mai cumpar eu asa ieftin uneori e ruby rose si mai nou imi place farmasi, raportul calitate-pret. 🙂 in rest, nu va zic cat costa cele 2 truse ale mele de farduri 😛 is cadou de la mama, eu n-as putea da atata pe ele

  • Si mie-mi plac fardurile mai scumpe, tocmai de aceea le judec pe acelea din trusa glamour asa de aspru:). Si eu am dat niste banuti (mai multi) pe niste truse pe care le ador:)

  • ii sta capul la o trusa de la sephora cu super multe culori, sa vaz, la urmatorul salar… 😛 nuj cum e sephora la farduri, la lacuri sucks