Lifestyle

Beauty kit, cadou handicapat de la revista Glamour

Am pus mâna aseară târziu, la ultimul chioşc de ziare deschis, pe ultima revistă Glamour pe care o aveau – musai să o iau aşa cum era: fard de obraz trandafiriu intens – spart, lac de unghii foarte drăgălas – curs tot prin cutie, abia acasă am observat că nu se mai poate folosi, gloss de buze – trandafiriu intens – singurul nevătămat.

La cum trântesc probabil revistele astea, nici nu mă miră. Ar trebui să dea directive ăstia de la revistă să se poarte mai finuţ cu ele, dacă tot conţin farduri. “Fragil”, gen. În fine. Am reparat fardul, cu spirt, după metoda camelcutzească, e compact din nou şi, bineînţeles, foarte deshidratat, aşa că e cam prăfos. Nu-i bai, avem fond de ten, avem primer, are pe ce se fixa… E ok, culoarea e drăguţă, uber intensă – nu-mi ziceţi că-i de fapt fard de ochi, că nu-l pun acolo :D.

Gloss-ul… ca un gloss ieftin, noa, clasic, nu e aşa intens pe buze cum pare în poză. Mi-ar fi plăcut lacul, care era portocaliu, frumos, mat, dar se afla într-o stare că nu putea fi fotografiat, aşa că l-am aruncat… e ok la cât costă revista, mi-am făcut mendrele. Îmi place cutiuţa fardului, ca aspect arată mişto. Aşa că, singurele două supravieţuitoare – sus în poz(n)ă.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • noah tu, numa ghinioane ai in ultima vreme…

  • ufff trebuia sa ai si tu rabdare pana azi si o luat de la alt chiosc, cu cadou intreg :))

  • nooo, chiar imi pare rau. deoarece produsele arata tare bine
    sa le folosesti sanatoasa!

  • @iguanitza da :(((((( da nu am avut stare, imi saliva privirea. si am crezut ca numa un pic din lac e varsat, da cand colo… Nu imi mai iau Glamour ca nuj, isi dilueaza continutul cu tot felul de rahaturi, imi place Marie Claire mai mult. Abia astept sa imi trmita sor-mea harpers bazaar, ala rules.

  • @beautybazar, nah, asta e, de folosit mult nu prea cred, eventua blush-ul, dar asa sunt eu, pofticioasa 🙂